9/6/2016

BSc (Hons) Civil Engineering & Construction από το Mediterranean College

Προπτυχιακά

Απόκτησε αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο
στην ειδικότητα του Πολιτικού Μηχανικού,
σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας

Το BSc (Hons) Civil Engineering & Construction θέτει τις εκπαιδευτικές βάσεις για την επιτυχημένη σταδιοδρομία των αποφοίτων του στο επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού. Για όλους εμάς στο Mediterranean College εκπαίδευση σημαίνει εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου τις σπουδές Μηχανικών και εξασφάλισε αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο στην ειδικότητα του Πολιτικού Μηχανικού από το Univesity of Derby, στο Mediterranean College. Παρακολούθησε το πρόγραμμα:

BSc (Hons) Civil Engineering & Construction
Γιατί:

• Τη διεθνή αναγνώριση του προγράμματος εξασφαλίζει το πτυχίο του University of Derby καθώς και το περιεχόμενο, το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις πιστοποίησης των αποφοίτων από τα αντίστοιχα επαγγελματικά επιμελητήρια (τίτλος Incorporated Engineer).
• Το πτυχίο οδηγεί σε δικαίωμα εγγραφής στο Engineering Council της Βρετανίας και πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα στην Ελλάδα (με master και εμπειρία).
• Το πρόγραμμα καλύπτει τους 5 βασικούς τομείς της επιστήμης του Πολιτικού Μηχανικού: Δομοστατικός, Γεωτεχνικός, Υδραυλικός, Συγκοινωνιακός, Διοίκησης & Διαχείρισης.
• Είναι προσαρμοσμένο στην Ελληνική πραγματικότητα, εφοδιάζοντας το φοιτητή με γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται για να ασκήσει το επάγγελμα στην Ελλάδα.
• Υποστηρίζεται από άρτια υλικοτεχνική υποδομή σε ιδιόκτητα και εξωτερικά εργαστήρια και ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων εταιριών.

Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Mediterranean College:
Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
info@medcollege.edu.gr

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.