08/06/2016

Ημέρα Καριέρας Παιδαγωγικών στη Θεσσαλονίκη από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

ΙΕΚ

Κλείνει επαγγελματικά ραντεβού με επιχειρήσεις το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών

Την πρώτη τους επαγγελματική συνέντευξη θα δώσουν οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του Τομέα Παιδαγωγικών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, οι οποίοι θα συμμετάσχουν την σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουνίου, στην Ημέρα Καριέρας που διοργανώνει το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων και Σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και θα «αναμετρηθούν» με εταιρίες από τον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης που ζητούν προσωπικό της ειδικότητάς τους, είτε για πρακτική άσκηση είτε για μόνιμη απασχόληση!

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που εκδήλωσαν εταιρίες του Τομέα Παιδαγωγικών, οι οποίες διακρίνονται για το κοινωνικό έργο τους και την προσφορά τους στις ευαίσθητες ηλικίες προνηπίων και νηπίων, να συμμετάσχουν στην Ημέρα Καριέρας του ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ, οι οποίες επιθυμούν να στελεχωθούν με νέους ανθρώπους, άριστα εκπαιδευμένους μέσα από τις σπουδές τους, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας για το επίπεδο σπουδών και την εκπαίδευση των σπουδαστών του στον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης.

Οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του Τομέα Παιδαγωγικών εκπαιδεύονται ως επαγγελματίες στις ειδικότητες Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και Εργοθεραπίας και έχουν επιλέξει τον τομέα σπουδών τους με γνώμονα την προσφορά στο συνάνθρωπο και την αγάπη για το παιδί, αφού γνωρίζουν ότι πρόκειται για επάγγελμα που συνδυάζει μοναδικά την επαφή με τις μικρές ηλικίες και τη μετάδοση γνώσεων στο πρώιμο στάδιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων Σπουδαστών, αναλογιζόμενο το χρέος του να δώσει ευκαιρίες εργασίας στους σπουδαστές και τους αποφοίτους του Ομίλου ΞΥΝΗ, εκπληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σκοπό του και διοργανώνει συνεχώς Ημέρες Καριέρας για όλους τους τομείς και τις ειδικότητες σπουδών του Ομίλου, οι οποίες στέφονται με επιτυχία.

Η εκδήλωση «Career Day - Ημέρα Καριέρας» που διοργανώνει το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης για τον Τομέα Παιδαγωγικών θα γίνει σήμερα Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016, στο Lecture Hall του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, Εγνατία 2-4, κτίριο Βιέννη, στις 5.30 μ.μ. - 7 μ.μ.

Στην Ημέρα Καριέρας του Τομέα Παιδαγωγικών μεταξύ των εταιριών που θα συμμετάσχουν είναι οι παιδικοί σταθμοί:

1. « ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ»
2. «ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ»
3. «ΚΑΡΟΥΖΕΛ»
4. «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ»
5. «ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ»
6. «ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ»
7. «ΒΑΒΥ PARKING»
8. «ΜΙΚΡΗ ΑΡΓΩ»
9. «ΕΡΡΙΚΟΣ ΠΕΣΤΑΛΟΤΣΙ»
10. «ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡ»
11. «ΤΟ ΡΟΔΙ»
12. ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ
13. ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ
14. ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΚΗΠΟΣ
15. ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΕΣΤΡΟΣ
16. BALLOON LAND

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
iek@xinis.net | facebook

Διαβάστε επίσης