1/6/2016

Έκθεση του τομέα ART & DESIGN του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα

ΙΕΚ

ΕΚΘΕΣΗ TOMEA ART & DESIGN
Ο τομέας ART & DESIGN του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα, διοργανώνει έκθεση στον Πολυχώρο Ρομάντσο.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: Τρίτη 31/5 – 2 /6

Η έκθεση αποτελείται από έργα των σπουδαστών Διακόσμησης, Σχεδιαστών Δομικών Έργων, Γραφιστικής και 3D Animation και το "παρών" πρόκειται να δώσουν πολλοί γονείς και σπουδαστές τόσο στα εγκαίνια όσο και κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Το Ρομάντσο, το πρώην κτίριο γραφείων – τυπογραφείων του ομώνυμου εντύπου, βρίσκεται στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της Αθήνας και αποτελεί ταυτόχρονα μια θερμοκοιτίδα πολιτισμού – με γραφεία νέων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο δημιουργικό χώρο και ένα πολιτιστικό κέντρο, ανοιχτό προς το κοινό, με καθημερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων, που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του.

Ένας εικαστικός χώρος που προβάλει τις τέχνες, τη σύγχρονη αισθητική και την pop-art τάση της εποχής μας και αναδεικνύει επί συναπτά έτη, τα έργα και τις ανησυχίες των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που αναμένεται για ακόμη μία χρονιά, να κλέψουν το χειροκρότημα!

ROMANTSO , Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
Σας περιμένουμε όλους!

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες : ΙΕΚ ΑΚΜΗ Αθήνα, 201 82 24074

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.