25/5/2016

«Ο Δημοσιογράφος του Μέλλοντος» από τον Κώστα Χαρδαβέλλα στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας

ΙΕΚ

Σε μια εποχή δομικών αλλαγών στη λειτουργία των ΜΜΕ και νέων μορφών άμεσης ηλεκτρονικής ενημέρωσης, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας ανακοινώνει το ειδικό σεμινάριο Δημοσιογραφίας, με θέμα «Ο Δημοσιογράφος του Μέλλοντος», την Πέμπτη 26 Μαΐου και ώρα 12.00, με εισηγητή τον κορυφαίο δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα!

Το σεμινάριο, το οποίο διοργανώνει και παρουσιάζει ο κορυφαίος Έλληνας δημοσιογράφος, με καλεσμένους πολύ γνωστούς τηλεοπτικούς παρουσιαστές και δημοσιογράφους από όλα τα ΜΜΕ (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες και διαδίκτυο), πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοποριακής κατάρτισης που παρέχουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στους σπουδαστές και σπουδάστριες του Τομέα Επικοινωνίας & ΜΜΕ.

Το ειδικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στην Αθήνα (Πατησίων 31), και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους σπουδαστές Δημοσιογραφίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αλλά και για ενδιαφερόμενους σπουδαστές συναφών ειδικοτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.