17/5/2016

ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Στο πλευρό του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων

ΙΕΚ

Οι σπουδαστές των Τομέων Νοσηλευτικής & Μαιευτικής και Υγείας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ αναλογιζόμενοι τις αντίξοες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει πλήθος συμπολιτών μας, στέλνουν μήνυμα αγάπης και "στέκονται" στο πλευρό του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Οι νέοι του ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχοντας στο επίκεντρο τον συνάνθρωπο συγκεντρώνουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να υποστηρίξουν το σημαντικό έργο που υλοποιείται καθημερινά από το Κ.Υ.Α.Δ.Α και έχει ως στόχο την παροχή φροντίδας σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η συγκέντρωση των προϊόντων θα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη διεύθυνση Πατησίων 60.

Στο πλαίσιο της ενέργειας που πραγματοποιείται οι σπουδαστές Νοσηλευτικής και Φαρμακείου του ΙΕΚ ΑΚΜΗ πρόκειται να επισκεφθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, δομές του Κ.Υ.Α.Δ.Α, προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία τους, να εκπαιδευτούν και να παράσχουν εθελοντική βοήθεια.

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος Διός 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.