16/05/2016

4o Συμπόσιο Εργοθεραπείας από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Προπτυχιακά

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το 4ο ετήσιο Συμπόσιο Εργοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολεγίου με θέμα «Η Ποικιλομορφία του Ανθρώπινου Έργου στην Κοινότητα: ο Ρόλος της Εργοθεραπείας» στο αμφιθέατρο «Μέγας Αλέξανδρος» του Κολλεγίου στη Θεσσαλονίκη. Την ευθύνη της επιστημονικής διοργάνωσης του καθιερωμένου πλέον συμποσίου έχει το Τμήμα Εργοθεραπείας.

Το Συμπόσιο θα φιλοξενήσει διακεκριμένους επιστήμονες από τον χώρο της Εργοθεραπείας και της Ψυχολογίας, καθώς και παρουσιάσεις φοιτητών Εργοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ενώ θα εστιάσει στην ακόλουθη θεματολογία:
► Η Εργοθεραπεία στην Κοινότητα: η Φιλοσοφική Βάση, το Θεσμικό Πλαίσιο
► Περιβαλλοντικές Προσαρμογές για Επανένταξη στο Σπίτι, στην Εργασία και στην Κοινότητα
► Η Συμμετοχή στο Έργο: Νους-Εγκέφαλος-Σώμα & Περιβάλλον
► Η Διατήρηση της Ποιότητας της Ζωής στην Τρίτη Ηλικία
► Τεχνικά Μέσα Υποβοήθησης Οδηγών με Αναπηρία

Το Συμπόσιο απευθύνεται σε φοιτητές και επαγγελματίες Εργοθεραπείας, Λογοθεραπείας, Φυσικοθεραπείας καθώς και σε Ψυχολόγους, Ειδικούς Παιδαγωγούς και επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για τη συμμετοχή απαιτείται η κράτηση θέσης έως 25/05:
κα Β. Σπανάκη, Τ 2310242020,
e-mail: vspanaki@metropolitan.edu.gr

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το πρώτο και μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, που προσφέρει πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών στην επιστήμη της Εργοθεραπείας Bsc (Hons) in Occupational Therapy σε συνεργασία με το Queen Margaret University. Επίσης, είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που είναι πλήρες μέλος (από το 2014) του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Εργοθεραπεία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (European Network of Occupational Therapy in Higher Education- ΕΝΟΤΗΕ).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.