26/4/2016

Χορηγία Υποτροφίας για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Μεταπτυχιακά

Χορηγία Υποτροφίας της "GRIVALIA PROPERTIES" για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική, με κατεύθυνση «Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική», του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Στο εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι τμημάτων πανεπιστημίων της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων Τ.Ε.Ι., ανεξαρτήτως αντικειμένου σπουδών. Ως Τμήμα, επιδιώκουμε να έχουμε τάξεις με πολύ καλά διαφοροποιημένο «χαρτοφυλάκιο» γνώσεων, εμπειριών και ιδεών.

Το εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο 2016 και θα διαρκέσει τρία εξάμηνα. Το κόστος των διδάκτρων ανέρχεται σε €5.500.

Η χορηγία θα καλύψει πλήρως τα δίδακτρα του προγράμματος.

Η χορηγία της "GRIVALIA PROPERTIES" δίνει ένα ισχυρό μήνυμα ενθάρρυνσης της ακαδημαϊκής προσπάθειας και της αριστείας, στη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες - Αιτήσεις: Πανεπιστήμιο Πειραιώς - Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.