15/4/2016

Ανοιχτό Σεμινάριο: Διαπολιτισμική Επικοινωνία στη Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας από το City College

Προπτυχιακά

Το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του CITY College, Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα ‘Διαπολιτισμική Επικοινωνία στη Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας’. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 και ώρα 12.45-14.15 στο Αμφιθέατρο του CITY College στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Λ. Σοφού 3, 5ος όρ.).

Οι ομιλητές του σεμιναρίου θα είναι ο Δρ Θεόδωρος Μανιάκας, Εθνογλωσσολόγος, Σχολικός Σύμβουλος Αγγλικής Γλώσσας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και ο Δρ Γιώργος Δημητριάδης, Καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας και Διδάσκων στο Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του City College, οι οποίοι θα αναπτύξουν αντίστοιχα τα θέματα «Τα πάντα είναι κουλτούρα, ακόμα και η αίθουσα διδασκαλίας!» καθώς και «Οι προκλήσεις της σύγχρονης διαπολιτισμικής τάξης αγγλικών».

To σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές και καθηγητές αγγλικής φιλολογίας. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και μέσω Live streaming.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Online Φόρμα Συμμετοχής

Πληροφορίες: 2310 224421, mkosior@city.academic.gr

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.