6/4/2016

Δωρεάν Εκδήλωση Ενημέρωσης για Σπουδές και Απασχόληση στην Ολλανδία από την iCon

Μεταπτυχιακά

Η iCon, έχοντας εξαιρετική εμπειρία στην συμβουλευτική καριέρας και σπουδών στο εξωτερικό, πραγματοποιεί εξειδικευμένη εκδήλωση ενημέρωσης για τις σπουδές και την απασχόληση στην Ολλανδία.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 14 Απριλίου 18:00-20:00, θα είναι στην Αθήνα η Dr. Nel Verhoeven, Dean of Academy of Business Administration ΗΖ. Η Dr. Nel Verhoeven θα παρουσιάσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα των Ολλανδικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, και ιδιαίτερα του Academy of Business Administration – HZ University of Applied Sciences in Vlissingen.

Επιπλέον, θα γίνει αναφορά στη δυνατότητα πρακτικής άσκησης, καθώς και στη σύνδεση των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με τον εργασιακό – επαγγελματικό χώρο.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο κτίριο της iCon, Δημητρακοπούλου 49Α, 11742 Αθήνα (Στάση Μετρό Συγγρού – Φιξ).

Για συμμετοχή πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας:

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.