04/04/2016

Το Jobfind.gr κλείνει δύο χρόνια επιτυχούς πορείας

Καριέρα

To Jobfind.gr κλέινει με επιτυχία δύο χρόνια παρουσίας στο διαδικτυακό κόσμο και στο πεδίο της αναζήτησης προσωπικού και εργασίας.

Αυτά τα δύο χρόνια λειτουργίας, το Jobfind.gr έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του επιχειρηματικού κόσμου - ελληνικών και ξένων εταιρειών - ως προς την εύρεση προσωπικού όσο και του κοινού που αναζητά εργασία. Άλλωστε οι αριθμοί το αποδεικνύουν, αφού το Jobfind.gr καταφέρνει να βρίσκεται στην κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων της Google, ενώ παράλληλα για δεκάδες λέξεις-κλειδιά κατέχει υψηλότερες θέσεις από μηχανές αναζήτησης εργασίας, που μετρούν πολλά χρόνια ηλεκτρονικής παρουσίας.

Να σημειωθεί πως το Jobfind.gr είναι το δεύτερο αποτέλεσμα στην αναζήτηση "Θέσεις εργασίας αθήνα" και πρώτο αποτέλεσμα στην αναζήτηση του λήμματος "θέσεις εργασίας ξενοδοχεία" που αφορά τη "βαριά βιομηχανία" της χώρας, δηλαδή τον Τουρισμό.

Το Jobfind.gr σε αριθμούς σε μόλις δύο χρόνια:
• Πάνω από 2,5 εκατομμύρια επισκέψεις
• 13,5 εκατομμύρια αναζητήσεις θέσεων εργασίας
• Πάνω από 1350 εταιρείες εμπιστεύονται το Jobfind.gr για την εύρεση προσωπικού (Adecco, Manpower, ICAP, ΚΑΥΚΑΣ, VF, TUV Hellas, Club Med, Sani Resort κ.α.)

Πού οφείλεται η επιτυχία του; Χωρίς αμφιβολία, στο απολύτως εύχρηστο περιβάλλον του και στο ρηξικέλευθο τρόπο λειτουργίας του. Συγκεκριμένα, το Jobfind.gr μέσω της παροχής καινοτόμων εργαλείων και φίλτρων διευκολύνει τις εταιρείες στην εύρεση και επιλογή του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού. Επιπλέον, αναφορικά με τους χρήστες, το περιβάλλον και η δυνατότητα δημιουργίας προσωπικού προφίλ συμβάλλουν στη βέλτιστη ανάδειξη των δεξιοτήτων τους.

Επιπροσθέτως, για όλες τις νέες εγγραφές εταιρειών το Jobfind.gr – Career Portal προσφέρει Δωρεάν την 1η καταχώρηση της Αγγελίας τους (χωρίς καμία δέσμευση περαιτέρω συνεργασίας).

Η καταχώρηση της επόμενης Αγγελίας έχει κόστος μόλις 25 Ευρώ + ΦΠΑ, ενώ για τις εταιρείες που επιθυμούν να καταχωρήσουν μεγάλο αριθμό αγγελιών δίνεται η δυνατότητα διαμόρφωσης ειδικών πακέτων. Ταυτόχρονα, ειδικά πακέτα αγγελιών παρέχονται σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους τους Τουρισμού και της Εστίασης, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχιακής απασχόλησης.

Το Jobfind.gr ανήκει στην οικογένεια του Semifind.gr - Education Portal, που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ιστότοπους αναζήτησης Σεμιναρίων, Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Προγραμμάτων Σπουδών (www.semifind.gr). Στόχος και των δύο η καταλυτική παρουσία και δράση σε δύο εξαιρετικά σημαντικούς τομείς, όπως η Εργασία και η Εκπαίδευση.

Περισσότερες Πληροφορίες: Jobfind.gr - Career Portal

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας