29/02/2016

Πρόγραμμα Δωρεάν Ψυχολογικής Υποστήριξης από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Προπτυχιακά

Το Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης – στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του εκπαιδευτικού ιδρύματος και με στόχο τη συμβουλευτική παρέμβαση στην κοινότητα – ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας προγράμματος παροχής δωρεάν υποστηρικτικής θεραπείας βραχείας διάρκειας σε ενήλικες.

Η θεραπεία – κατά την οποία τηρείται αυστηρό πρωτόκολλο δεοντολογίας - αναλαμβάνεται από πιστοποιημένους θεραπευτές και ολοκληρώνεται σε 12 συναντήσεις. Η υποστηρικτική θεραπεία έχει στόχο την ανακούφιση και την αποτελεσματικότερη διαχείριση ψυχο-συναισθηματικών δυσκολιών (στρες, άγχος, καταθλιπτική διάθεση), δυσλειτουργιών στις σχέσεις του ατόμου με την οικογένεια και τους σημαντικούς άλλους και συμβουλευτική γονέων.

Καθώς το πρόγραμμα είναι ανοιχτό προς την κοινότητα, αλλά και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων και τη διασφάλιση διατήρησης των standards λειτουργίας του προγράμματος, έχουν προβλεφθεί συγκεκριμένες διαδικασίες για την καλύτερη διαχείριση των εισερχόμενων αιτημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και ραντεβού στο psychotherapythess@metropolitan.edu.gr

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.