4/1/2016

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) το Φεβρουάριο από το Mediterranean College

Μεταπτυχιακά

Γιατί να περιμένεις τον Σεπτέμβρη όταν μπορείς να ξεκινήσεις ΑΜΕΣΑ τις σπουδές, στην ειδικότητα της επιλογής σου;
Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)

Με ένα πρόσφατα ανανεωμένο πρόγραμμα, το MBA περιλαμβάνει καινοτόμα μαθήματα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Η δομή του είναι προσανατολισμένη στους τρεις άξονες που διέπουν το ρόλο του σύγχρονου manager: ολιστική αντίληψη του διοικητικού έργου, στρατηγική αντίληψη των επιχειρήσεων, ανάπτυξη ικανοτήτων ηγεσίας.

Απόκτησε Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
Από το Mediterranean College, γιατί:
• Είναι το μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρεται στην Ελλάδα και είναι πιστοποιημένο από το Chartered Management Institute (CMI AccreditedStatus).
• Σχεδιάστηκε για Στελέχη Επιχειρήσεων σε συνεργασία με φορείς της αγοράς για να προσφέρει τις γνώσεις και να αναπτύσσει τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες σήμερα.
• To MBA του Mediterranean College επιλέγουν κάθε χρόνο δεκάδες μεσαία και ανώτατα στελέχη των μεγαλύτερων Ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, προάγοντας έτσι, εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης (networking).
• Είναι το πλέον δημοφιλές ΜΒΑ ιδιωτικού Κολλεγίου στην Ελλάδα, με περισσότερους από 120 φοιτητές.
• Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι λαμβάνουν το Diploma in Strategic Leadership and Management και μπορούν να κάνουν αίτηση για την απόκτηση του CMI Chartered Manager Status, λαμβάνοντας ένα ισχυρό επαγγελματικό πιστοποιητικό διεθνούς εμβέλειας.
• Η διδασκαλία είναι προσαρμοσμένη σε στελέχη (με ηλεκτρονική τάξη, ατομική υποστήριξη, αξιολόγηση μέσω γραπτών εργασιών, κ.α.)

Σπουδές με πλεονεκτήματα:
• Το πτυχίο απονέμεται απευθείας από το University of Derby, το 1ο σε κατάταξη Βρετανικό Πανεπιστήμιο, από τα εκπροσωπούμενα στην Ελλάδα, στην ειδικότητα της Διοίκησης Επιχειρήσεων (Guardian University Guide 2016). Είναι αναγνωρισμένο στην Ελλάδα ως επαγγελματικά ισοδύναμο με εκείνο των δημοσίων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.
• Το University of Derby κατατάσσεται στην 1η θέση των Βρετανικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα στους τομείς Διοίκησης, Marketing, Τουρισμού, Παιδαγωγικών και Μηχανικών (Guardian University Guide 2016).
• Παρέχονται υποτροφίες και ειδικές επιδοτήσεις διδάκτρων 25% - 50%, με ακαδημαϊκά, κοινωνικά και επαγγελματικά κριτήρια.
• Περιλαμβάνεται σειρά ΔΩΡΕΑΝ παροχών: προσωπικός υπολογιστής αφής (tablet), ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης & ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, σεμινάρια & workshops, γραφείο καριέρας κ.α.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Mediterranean College:
Aθήνα: Πατησίων 107 &Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
• Email : info@medcollege.edu.gr

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.