16/10/2015

Master Φυσικοθεραπείας από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο - Προνομιακά δίδακτρα έως 20/10

Μεταπτυχιακά

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με 33 χρόνια εμπειρίας (από το 1982) στην ιδιωτική εκπαίδευση έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία επιλογή ποιοτικών σπουδών Πανεπιστημιακού επιπέδου στη χώρα μας.

Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι το μοναδικό που προσφέρει αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο (BSc (Hons) Physiotherapy) και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MSc Physiotherapy) στη Φυσικοθεραπεία, σε συνεργασία με διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια.

Παράλληλα με τη φοίτηση στο μεταπτυχιακό MSc Physiotherapy, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τρία νέα κλινικά σεμινάρια με σύγχρονη θεματολογία στα υπερσύγχρονα ιδιόκτητα εργαστήρια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου: Κλινικό Σεμινάριο Γηριατρικής Φυσικοθεραπείας, Κλινικό Σεμινάριο Νευρολογικής Αποκατάστασης και Κλινικό Σεμινάριο Παιδιατρικής Νευρολογικής Αποκατάστασης.

Για περιορισμένες θέσεις και για εγγραφές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Φυσικοθεραπείας μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, ισχύουν προνομιακά δίδακτρα -20%.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το μοναδικό Κολλέγιο με αποφοίτους Φυσικοθεραπείας που απέκτησαν την ιδιότητα του Μέλους του Βρετανικού Health and Care Professional Council (HCPC). Επίσης, το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι μέλος του δικτύου ENPHE (European Network of Physiotherapy in Higher Education).

Εάν σκέφτεστε το επόμενο βήμα στις σπουδές σας στη Φυσικοθεραπεία, μπορείτε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας έως τις 20/10, επικοινωνώντας με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο 210-6199891 (Σωρού 74, Μαρούσι), προκειμένου να εξασφαλίσετε μια θέση με προνομιακά δίδακτρα στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.mitropolitiko.edu.gr

Δείτρε επίσης: Όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.