10/09/2015

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στηρίζει το 4o Social Media World 2015

Μεταπτυχιακά

 Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στηρίζει ως Χορηγός το τέταρτο στη σειρά συνέδριο Social Media World με τίτλο «His Excellency The Customer: Convert Visits and Users to Money!», το οποίο πραγματοποιείται την Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Το φετινό συνέδριο τοποθετεί τον πελάτη στο κέντρο της θεματολογίας του, αφού είναι εκείνος που καθορίζει -σε μεγάλο βαθμό- τις εξελίξεις στο χώρο των Social Media και έχει ως στόχο να βοηθήσει τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις να εξελιχθούν στο συνεχώς μεταλλασσόμενο χώρο των Social Media και να κερδίσουν μεγαλύτερο wallet share του πελάτη. Το συνέδριο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του eBusiness, του Internet, του ψηφιακού marketing, της διαφήμισης, των public relations και της επικοινωνίας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, ακολουθώντας την ευρύτερη φιλοσοφία του, δίνει συχνά το παρόν και στηρίζει έμπρακτα επιστημονικές δράσεις και συναντήσεις. Με 33 χρόνια εμπειρίας (από το 1982) στην ιδιωτική εκπαίδευση έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία επιλογή ποιοτικών σπουδών Πανεπιστημιακού επιπέδου στη χώρα μας. Ξεχωρίζει για το υψηλό ακαδημαϊκό του κύρος, διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, βιβλιοθήκη χιλιάδων τίτλων και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ανά ειδικότητα.

Λειτουργεί στην Αθήνα (κέντρο), το Μαρούσι, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη. Προσφέρει - σε συνεργασία με διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια – περισσότερα από 40 αναγνωρισμένα bachelors και masters σε σύγχρονα και μοναδικά στην Ελλάδα επιστημονικά πεδία: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πληροφορική, Επιστήμες Υγείας, Νομική, Πολυτεχνικές Επιστήμες, Ψυχολογία, Παιδαγωγικά και Επιστήμες Πολιτισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες: Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.