22/5/2015

Τέσσερις υποτροφίες από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο πρόγραμμα 'Σπουδάζω με Υποτροφία'

ΙΕΚ

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αντιμετωπίζοντας πάντα τους νέους με υπευθυνότητα και ευαισθησία, στηρίζει το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» του ΜΚΟ Equal Society, προσφέροντας τέσσερις (4) υποτροφίες πλήρους φοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 σε οποιοδήποτε τομέα σπουδών επιλέξει ο κάθε τυχερός.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2015.

Η ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχει η ΑΚΜΗ, διασφαλίζεται από τις διαρκείς επενδύσεις όλων αυτών των χρόνων, σε υψηλού επιπέδου συνεργασίες εκπαίδευσης, σε νέες τεχνολογίες καθώς και σε κορυφαίες υλικοτεχνικές αλλά και κτιριακές υποδομές.

Πρωτοπόρο στη δημιουργία νέων ειδικοτήτων, το Ι.ΙΕΚ ΑΚΜΗ αφουγκράζεται καθημερινά τις νέες τάσεις στην αγορά εργασίας φροντίζοντας να παρέχει στον κάθε σπουδαστή γνώσεις και εμπειρία, άμεσα συνυφασμένες με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς. H συνεχής έρευνα και η διαρκής επαφή με κορυφαίες Εταιρίες – Ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου, δίνουν στην ΑΚΜΗ και στους σπουδαστές της, το προβάδισμα στην επαγγελματική αποκατάσταση.

Αντικείμενο του προγράμματος “Σπουδάζω με Υποτροφία” είναι η παροχή υποτροφιών πλήρους φοίτησης για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, σε νέους και νέες που αναζητούν το επόμενο ακαδημαϊκό τους βήμα.

Μάθετε περισσότερα για την υποτροφία ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.