24/4/2015

Growing Effective Entrepreneurial Teams: Εκδήλωση από το ALBA & το IE Business School

Μεταπτυχιακά

To κέντρο επιχειρηματικότητας AHEAD του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και το IE Business School της Μαδρίτης διοργανώνουν στις 11/5/2015 την εκδήλωση με θέμα «Growing Effective Entrepreneurial Teams».

Η εκδήλωση έχει σαν στόχο να απαντηθούν τα ερωτήματα που συχνά αντιμετωπίζουν τα startups,αλλά και άλλες μικρές επιχειρήσεις, στην προσπάθειά τους να προσελκύσουν το κατάλληλο προσωπικό για να υποστηρίξουν την ανάπτυξή τους. Μέσα από πρακτική συζήτηση και με βάση την εμπειρία επιχειρηματιών που αντιμετώπισαν πρόσφατα αυτά τα ερωτήματα , θα δοθεί η δυνατότητα να ξεδιπλώσουμε ένα από τα πλεόν σημαντικά προβλήματα των νέων επιχερήσεων.

Προσκεκλημένoς ομιλητής είναι ο Max Oliva,Καθηγητής Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στο ΙΕ Business School και με σημαντική εμπειρία τόσο σε μεγάλες εταιρείες όσο και στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων. Ο Max Oliva θα μιλήσει για την θεωρία και την πράξη της ανάπτυξης αποτελεσματικών εππιχειρηματικών ομάδων.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συζήτηση με ιδρυτές Ελληνικών startups με διεθνή εμπειρία που είτε πέρασαν πρόσφατα τη διαδικασία ανάπτυξης της ομάδας τους ή την αναπτύσσουν αυτήν την περίοδο. Στη συζήτηση αυτή θα συμμετάσχουν ο Βασίλης Δήμου συνιδρυτής του Skroutz.gr, ο Μιχάλης Γκόντας συνιδρυτής του Forky.gr και ο Βασίλης Νικολόπουλος συνιδρυτής της IntelenInc. Η συζήτηση θα είναι ανοικτή και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απευθύνει σχετικές ερωτήσεις στους προσκεκλημένους ομιλητές.

Το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο: www.alba.edu.gr/teams. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά στο αμφιθέατρο του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, Ξενίας 6-8 στην Αθήνα (Πλ. Μαβίλη), με ώρα προσέλευσης 18:30. Θα ακολουθήσει networking cocktail.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Μαριέλμα Πατέληστο mpateli@alba.edu.gr και 2108964531.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.