11/06/2014

Ο Κορυφαίος Σχεδιαστής Μίλτος & οι συνεργάτες του σας προσκαλούν στο πιο εντυπωσιακό Fashion Party στις 13/6!

ΙΕΚ

Ι.IEK D.O.M.I.
BEAUTY AND FASHION SHOW

Παρασκευή, 13 IOYNIOY 2014 | 9.00 μ.μ. || ATTALOS HALL

Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. και οι καταξιωμένοι συνεργάτες του, σάς προσκαλούν στο πιο εντυπωσιακό Βeauty & Fashion Show του Ιουνίου. Οι ταλαντούχοι τελειόφοιτοι σπουδαστές Ενδυματολογίας του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. θα παρουσιάσουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες τους, με θέμα “Floral”, στο κοινό και σε έμπειρους ανθρώπους από τον χώρο της Μόδας και της Ομορφιάς. Την Παρασκευή 13 Ιουνίου, στον εκπληκτικό χώρο του ATTALOS HALL, θα γιορτάσουμε με τους Επαγγελματίες του αύριο και όλους τους νέους της Αθήνας, στο πλαίσιο του D.O.M.I. /*festival*/ 2014.

Ο Σχεδιαστής Μίλτος μαζί με την ομάδα του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. , μετέδωσαν τις γνώσεις τους στους σπουδαστές τους, οι οποίοι θα μας εκπλήξουν με τις δημιουργίες τους! Μαζί τους θα βρίσκονται οι συνεργάτες του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. και διακεκριμένοι Σχεδιαστές Μόδας και Stylist : Δημήτρης Στρέπκος, Κωνσταντίνος Μητροβιένης, Laskaris, Tasos Lazar, Λίλα Νόβα, καθώς επίσης και λαμπερές προσωπικότητες της show biz!

Μετά το τέλος του Fashion Show , η επιτροπή που θα απαρτίζεται από τους παραπάνω συνεργάτες του IEK D.O.M.I. , θα τιμήσει τον καλύτερο σπουδαστή, ο οποίος θα λάβει και το μεγάλο βραβείο του στο τέλος της βραδιάς από τον καθηγητή του τομέα Ενδυματολογίας του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. , Μίλτο Μπαμπανίκο.

Στις 13 Ιουνίου 2014, οι τελειόφοιτοι Σχεδιαστές του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. μοιράζονται τα όνειρά τους και παρουσιάζουν το ταλέντο τους μέσα από τις δημιουργίες τους, μπροστά στα έμπειρα μάτια καταξιωμένων σχεδιαστών. Με αυτόν τον τρόπο, παίρνουν το εισιτήριο για μια πετυχημένη καριέρα που θα ξεκινήσει πρώτα στη χώρα τους και με την ευχή όλων μας θα συνεχιστεί και στο εξωτερικό.

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς, θα υποστηρίξει ο βραβευμένος μουσικός παραγωγός Νίκος Γκαραβέλας (G-Radio) !

Στο πιο νεανικό Φεστιβάλ της πόλης

I.IEK D.O.M.I. | Βeauty & Fashion Show | 13 Ιουνίου 2014 | 9.00 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη
ATTALOS HALL | Ανδριανού 52, Μοναστηράκι | www.adrianou52.gr

Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. - Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν εδώ! Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 Τηλ. 210 3838160 www.iekdomi.gr, facebook.com/domi.iek

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.