11/02/2014

Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.: Η Κεφαλονιά αντέχει!! Aρκεί να την στηρίξουμε

ΙΕΚ

Ανοικτή πρόσκληση για Χορηγίες

Αγαπητοί συνεργάτες, το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I, με το αίσθημα ευθύνης που πρέπει να έχει κάθε εκπαιδευτικός οργανισμός απέναντι στην κοινωνία, θεωρεί υποχρέωσή του την έμπρακτη στήριξη των συνανθρώπων μας. Έτσι, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αποφάσισε να διοργανώσει μια ενέργεια ανακούφισης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς για τους πληγέντες συμπολίτες μας στην Κεφαλονιά.

Το Δ.Σ του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., αποφάσισε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα να ανοίξει τις πόρτες του κτιρίου του, που εδρεύει στην οδό Μαυροκορδάτου 1-3 στην καρδιά της Αθήνας, προσκαλώντας τους Αθηναίους και τις Αθηναίες, προκειμένου να συγκεντρωθούν ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και ήδη ρουχισμού για να αποσταλούν στους πληγέντες από τον εγκέλαδο συνανθρώπους μας στην Κεφαλονιά.

Η Διοίκηση του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., προχωράει στην διοργάνωση αυτής της δράσης, με σκοπό, όχι μόνο της ανακούφιση των σεισμοπαθών, αλλά και την αφύπνιση της κοινωνίας, αποδεικνύοντας στην πράξη, ότι η αλληλεγγύη είναι αυτή που δεν θα επιτρέψει στον εγκέλαδο εκτός από τα κτίσματα να «γκρεμίσει» και τα όνειρα των ανθρώπων.

Από την πλευρά μας η συγκεκριμένη δράση θα επικοινωνηθεί μέσα από όλους τους διαύλους που έχουμε στα χέρια μας, Δελτία Τύπου, site, facebook, twitter, blog (με αναφορά όλων των χορηγών). Η δική σας βοήθεια όμως, είναι η πλέον απαραίτητη.

Επιθυμούμε λοιπόν, την από πλευρά σας χορηγία επικοινωνίας (συχνή προβολή, αναφορές, κάποια συνέντευξη ή ακόμα και live παρουσίαση την συγκεκριμένη ημέρα) σε αυτήν μας την προσπάθεια, έτσι ώστε το μήνυμα μας να διαδοθεί παντού, να ακουστεί δυνατά και να είναι αποτελεσματικό.

Υποσημείωση: τα συγκεντρωθέντα αγαθά θα αποσταλούν κατόπιν συνεννόησης σε έναν από τους πληγέντες δήμους του νησιού για διανομή στους σεισμοπαθείς.

Περισσότερες Πληροφορίες: http://domi-iek.gr/kefalonia

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.