04/12/2013

Ημέρα Καριέρας στην e-Learning Expo

Εκπαιδευτικά Νέα

H e-Learning Expo σε συνεργασία με την Accenture Ελλάδος διοργανώνουν την «Ημέρα Καριέρας» στην e-Learning Expo 2013. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν το βιογραφικό τους και να διεκδικήσουν μια θέση στην Accenture, τη μεγαλύτερη εταιρία συμβουλευτικής, υπηρεσιών τεχνολογίας και outsourcing.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους στο cv@elearningexpo.gr και θα επιλεχτούν οι καλύτεροι για συνέντευξη στις 15 Δεκεμβρίου. Επιπλέον στο διάστημα 15.00 - 17.00 οι επισκέπτες της e-Learning Expo θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ανοιχτές συνεντεύξεις για το κοινό και να καταθέσουν σε έντυπη μορφή το βιογραφικό τους.

Οι διαθέσιμες Θέσεις Εργασίας στην Accenture είναι Econometricians / Statisticians , Experienced IT Professionals, Junior IT Professionals, Siebel Developer, Senior SAP ABAP Programmer, Junior Programmers, Senior Java Programmer, SAP FI/CO/MM/HR Analyst.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ημέρα Καριέρας μπορείτε να βρείτε στο http://www.elearningexpo.gr/index.php/el/career-day

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας