21/11/2013

Αριστείo Εταιρικής Υπευθυνότητας για την projectyou!

Εκπαιδευτικά Νέα

Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η δράση μας να διδάξουμε δωρεάν νέους απόφοιτους και άνεργους στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα έχει αναγνωριστεί – και μάλιστα από ένα τόσο σημαντικό θεσμό, όπως τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ!

Την Τρίτη 12/11 στην τελετή απονομής των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδας (ΣΔΕ) για το έτος 2013, βραβευτήκαμε με το Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας στην κατηγορία Υποστήριξη Νεανικής Επιχειρηματικότητας για τα 13 Εργαστήρια Επιχειρηματικότητας που οργανώσαμε και στα οποία εκπαιδεύτηκαν πάνω από 800 συμμετέχοντες.

Σε άλλες κατηγορίες βραβεύτηκαν οι εταιρίες: Vodafone, Coca Cola, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Εκπαιδευτήρια Γείτονα, Μαρινόπουλος, Αγροτικός Συνεταιρισμός Η Δήμητρα, Ακροπόλ Χαραγκιώνης, Farmerplan και Τράπεζα Τροφίμων.

Δεν σταματάμε όμως εδώ!

Συνεχίζουμε τη δράση μας με ένα δωρεάν Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας κάθε 2 μήνες πιστεύοντας ακράδαντα ότι η κρίση θα ξεπεραστεί αν όλοι κάνουμε κάτι σε όφελος του κοινωνικού καλού.

Σας περιμένουμε λοιπόν στο 14ο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας !

Περισσότερα για τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΣΔΕ εδώ.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας