1/7/2013

Το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ στηρίζει τον ΑΘΗΝΑΙΚΟ: ακόμη μία κορυφαία συνεργασία

ΙΕΚ

H μοναδική ελληνική γυναικεία ομάδα μπάσκετ που έχει κατακτήσει Ευρωπαϊκό τίτλο, η ομάδα που έχει μπει στο βιβλίο Γκίνες για τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και δεν είναι άλλη από τον Αθηναϊκό, έδειξε την εμπιστοσύνη της στο υψηλό επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης που προσφέρει το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, μέσα από την σύναψη μιας πολύ σημαντικής συνεργασίας.

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Η κορυφαία επιλογή των νέων, αποτελεί και “επιλογή” της μοναδικής γυναικείας ομάδας στην Ελλάδα, που έχει ραμμένο στη φανέλα της χρυσό αστέρι.» Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του κορυφαίου συλλόγου.

Ο Αθηναϊκός θα συνεργαστεί με τον Τομέα Υγείας του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ απορροφώντας αποφοίτους της ειδικότητας Β. Φυσικοθεραπείας, ξεκινώντας με τους, Ίρις Χότζα και Μιχάλη Πατσατζή. Μια συνεργασία, η οποία αμφότεροι ελπίζουμε ότι θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς.

Διαβάστε εδώ την επίσημη ανακοίνωση από το site του Αθηναϊκού

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.