27/02/2013

Πολλές διακρίσεις στην HO.RE.CA - «Έσκισαν», οι Chef και οι Ζαχαροπλάστες του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ

ΙΕΚ

Έξι βραβεία ήρθαν να προστεθούν στην συλλογή των Chef και των Αρτοποιών - Ζαχαροπλαστών του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Βραβεία που κέρδισαν οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ στο 6ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργάνωσε το CHEF CLUB στο πλαίσιο της 8ης HORECA.

Οι έξι σπουδαστές συμμετείχαν σε δύο διαγωνιστικά τμήματα, και κατάφεραν και οι έξι να αποσπάσουν κάποιο μετάλλιο. Οι κατηγορίες στις οποίες διαγωνίστηκαν και διακρίθηκαν, ήταν στους ατομικούς διαγωνισμούς «Παρασκευής Γλυκού» και «Παρασκευής Πιάτου με θαλασσινά και ψάρια»

6 βραβεία σε ατομικούς διαγωνισμούς σημαίνουν ΠΟΛΛΑ!!!

Ευγένεια, ήθος, συναίσθημα, αγωνιστικότητα, πειθαρχεία, σκληρή δουλειά. Ποια αρετή να επαινέσει πρώτα κανείς; Όμως δεν αρκεί να απονείμουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, αν δεν αξίζει σημειώσουμε πως κάποια εξ αυτών είναι σπουδαστές Α’ εξαμήνου, οι οποίοι τίμησαν την σχολή τόσο με την προσπάθεια που κατέβαλαν, όσο και με τα βραβεία που κέρδισαν.

Οι ταλαντούχοι μελλοντικοί chef και ζαχαροπλάστες, έγιναν για ακόμη μία φορά ο «καθρέφτης» του υψηλού επιπέδου επαγγελματικής κατάρτισης που το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ προσφέρει.

Με συνοδοιπόρους στην πορεία τους αυτή τους καταξιωμένους στον χώρο καθηγητές τους, Καρούμπα Βασίλη, Γιουργουλή Δημήτρη, και Καβαλιέρο Τόνυ, οι οποίοι όχι μόνο τους προετοίμασαν, αλλά μοιράστηκαν τις αγωνίες τους και στάθηκαν δίπλα στην προσπάθειά τους, κατάφεραν για ακόμη μία φορά να διακριθούν.

Η δική τους επιτυχία, αποτελεί απόδειξη της ολοκληρωμένης υλικοτεχνικά και όχι μόνο εκπαίδευσης που απολαμβάνουν στο Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, εκπαίδευση που θα τους καταστήσει ολοκληρωμένους επαγγελματίες του μέλλοντος.

Περισσότερες Πληροφορίες: ΙΕΚ ΔΟΜΗ

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.