25/2/2013

ΕΝΑΡΞΗ XINIS EDUCATION FESTIVAL - Κοιτάμε ψηλά, Στοχεύουμε στον Πολιτισμό!

ΙΕΚ

Η οικονομική κρίση δεν ήρθε από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά συνδέεται άρρηκτα με το κενό Παιδείας και την ολική κρίση πολιτισμού… Έχοντας ως αφετηρία αυτήν την πεποίθηση, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ προβαίνει φέτος σε ένα μεγάλο «βήμα» κοινωνικής προσφοράς, διοργανώνοντας το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013, με στόχο την πολιτισμική αφύπνιση και την επένδυση στην κοινωνία της γνώσης.

Με μότο «Get Cultured Now-Καλλιέργησε το Πνεύμα σου Τώρα», το φετινό XINIS EDUCATION FESTIVAL -το οποίο αποτελεί θεσμό για τα εκπαιδευτικά δεδομένα, καθώς είναι το μεγαλύτερο και πλέον πρωτοποριακό εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, παρέχοντας τα τελευταία 5 χρόνια, 4 μήνες δωρεάν εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας- ξεπερνά τα τετριμμένα και έρχεται να ξεχωρίσει στα πανευρωπαϊκά εκπαιδευτικά δρώμενα, με πλήθος καινοτόμων δράσεων Παιδείας και Πολιτισμού σε 4 μεγάλες πόλεις της χώρας μας –Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες από 200 εκπαιδευτικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις, από το Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο, στο φετινό XINIS EDUCATION FESTIVAL:
• 140 Σεμινάρια
• 25 Ημερίδες
• 3 Συνέδρια
• 1 Διαγωνισμός καινοτομίας
• 4 Εθελοντικές δράσεις
• 11 Εκπαιδευτικές εκδρομές
• 5 Parties

*Και για πρώτη φορά στην Ελλάδα… Βραβεία Εκπαίδευσης!

Το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013 «κοιτά» και στοχεύει ψηλά, σε πλήρη «αρμονία» με το μεγαλόπνοο όραμα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, και των φορέων του: ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Mediterranean College, ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, CARIERRA BUSINESS & COMPUTING SCHOOL, ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΥΝΗ, ΕΠΙ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ.

Δήλωσε και εσύ ΤΩΡΑ συμμετοχή στην ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr, για να πάρεις μέρος στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς: το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013, στις ακαδημαϊκές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα –Πειραιά –Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη.

Μπες στο www.xinisfestival.edu.gr και απόκτησε εντελώς δωρεάν VIP PASS, με το οποίο αποκτάς δωρεάν είσοδο!

Σε όλους τους συμμετέχοντες χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για πιο ισχυρό βιογραφικό!

XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013: GET CULTURED NOW!!!

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.