03/01/2013

Χριστούγεννα στο Ζάππειο - Ο ΟΜΗΡΟΣ στηρίζει το χαμόγελο όλων των παιδιών

ΙΕΚ

Τη φετινή εορταστική περίοδο ο ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Οι σπουδαστές όλων των τμημάτων αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές των ημερών, στηρίζοντας παράλληλα όσους έχουν ανάγκη. Ο ΟΜΗΡΟΣ συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Ζαππείου στο «Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό», που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων του Ζαππείου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2013. Στο περίπτερό του οι σπουδαστές Παιδαγωγικών κάνουν κατασκευές με τους μικρούς επισκέπτες και οι μελλοντικοί επαγγελματίες στο χώρο της Αισθητικής δίνουν ευχάριστη νότα στο γιορτινό κλίμα με Face Painting. Το περίπτερο έχει διακοσμηθεί από τους σπουδαστές των Τμημάτων Διακόσμησης, ενώ ο Τομέας Ήχου και Μουσικής Παραγωγής «ντύνει» μουσικά τα δρώμενα. Παράλληλα, οι σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους λιχουδιές.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και φέτος η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή όπου φιλοξενήθηκαν παιδιά από τα σωματεία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και οι «Φίλοι του Παιδιού» στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου. Το Κουκλοθέατρο με τίτλο «Το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη» από τους σπουδαστές Παιδαγωγικών, το Facepainting από τους σπουδαστές Αισθητικής και οι λιχουδιές από τους σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης-Chef ήταν βασικά στοιχεία της εκδήλωσης, ενώ το κέφι διατηρήθηκε αμείωτο με τραγούδι και χορό από τις μασκότ, το μοναδικό ξυλοπόδαρο και τον Άγιο Βασίλη, που μοίρασε δώρα. Παράλληλα, το Bake Sale και το Bazaar με second hand αντικείμενα που προετοίμασαν οι σπουδαστές και το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό συνέβαλαν στη συγκέντρωση εσόδων για τα δύο σωματεία. Την υποστήριξή τους εξέφρασαν οι διακεκριμένοι δημοσιογράφοι και καθηγητές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, Γιώργος Αυτιάς, Γιώργος Καραμέρος, Σπύρος Χαριτάτος, κ.ά., ενώ την κεντρική παρουσίαση της γιορτής είχε η Μάγδα Τσέγκου.

Με την ευγενική χορηγία: Μύλοι Παπαφίλη, Barilla, Δειπνοσοφιστήριον, Del Viale, Πάπυρος. Χορηγοί Επικοινωνίας: KeyCERT, Semifind, Newsbomb.gr, Espresso, Econews.gr
Από το Γραφείο Τύπου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων ΟΜΗΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 3800811 ή στο info@omiros.gr

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.