13/12/2012

Christmas Bazaar ένα Παζάρι αγάπης από το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ

ΙΕΚ

Γραφίστες, διακοσμητές, εικονογράφοι, παιδαγωγοί προσχολικής αγωγής, σχεδιαστές μόδας, σεφ και ζαχαροπλάστες, θα συνεργαστούν αρμονικά, προκειμένου να «στήσουν» ένα πολύχρωμο και πολύβουο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.

Καλλιτεχνικές κατασκευές από πηλό, χαρτί, ανακυκλώσιμα και φυσικά υλικά, χειροποίητα στολίδια, αξεσουάρ και λαχταριστά εδέσματα θα εκτεθούν (προς πώληση με συμβολικές τιμές) μπροστά στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στην οδό Ακαδημίας στην «καρδιά» της Αθήνας.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εκεί. Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar, θα «ντυθεί» με θεατρικά δρώμενα βασισμένα σε γνωστά χριστουγεννιάτικα παραμύθια, σε προσωπικές ιστορίες των σπουδαστών του Τομέα Παιδαγωγικών, αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια συνοδεία boomwhackers.

Την ίδια στιγμή οι σπουδαστές του Τομέα Sound & Music θα επιμεληθούν μουσικές επιλογές, βάζοντας την δική τους χριστουγεννιάτικη «πινελιά», δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα για τους περαστικούς αλλά και τους εργαζόμενους της περιοχής.

Όλα τα έσοδα από το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Άπορων Μαθητών του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 11:00 – 17:00, προκειμένου να δώσουμε χαρά σε αυτούς που το έχουν περισσότερη ανάγκη στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.