14/11/2012

Ο ΟΜΗΡΟΣ ήταν εκεί «για τον Γιάννη»

ΙΕΚ

Μια συναυλία για την πίστη στις ανθρώπινες δυνάμεις και αξίες διοργανώθηκε την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012 στο Βοτανικός Live Stage κι ο ΟΜΗΡΟΣ ήταν εκεί.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/10/2012) ένας νέος, ο Γιάννης, περνώντας από τις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως με το ποδήλατο του παρασύρθηκε από το τρένο. Οι γιατροί του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» προσπάθησαν να σώσουν και τα δύο του πόδια, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Γιάννης αναρρώνει και περιμένει να κλείσουν οι πληγές του. Οι φίλοι του, λοιπόν, διοργάνωσαν συναυλία συμπαράστασης, με σκοπό να συγκεντρωθεί το μεγάλο χρηματικό ποσό που απαιτείται για το σκοπό αυτό κι ο Όμιλος Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας ΟΜΗΡΟΣ ήταν εκεί…

Επιθυμώντας να συμβάλλει με κάθε τρόπο στο νέο ξεκίνημά του προσέφερε μία πλήρη υποτροφία σπουδών σε πρόγραμμα της επιλογής του. Επιπλέον, έχει θέσει στη διάθεσή του δωρεάν Υπηρεσίες Αποκατάστασης & Αποθεραπείας από το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Aegean Omiros College.

Ο Γιάννης δεν σταματά και δεν θα σταματήσει να ονειρεύεται ότι η ζωή είναι εκεί έξω και τον περιμένει…

Περισσότερες Πληροφορίες: ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.