1/10/2012

Νέο Βιβλίο με θέμα: Σπάζοντας τα Δεσμά της Γυναικείας Κατάθλιψης από την συγγραφέα Αλεξάνδρα Πενταράκη

Εκπαιδευτικά Νέα

Τις πιο σύγχρονες, επιστημονικά τεκμηριωμένες, αποδείξεις για τη θεραπεία της γυναικείας κατάθλιψης παρουσιάζει στο νέο της βιβλίο με τίτλο Σπάζοντας τα Δεσμά της Γυναικείας Κατάθλιψης η συγγραφέας Αλεξάνδρα Πενταράκη.

Η Αλεξάνδρα Πενταράκη PhD, είναι ψυχολόγος ειδικευμένη στην κλινική ψυχολογία και νευροψυχολογία, διδάκτωρ ψυχολογικής ιατρικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, King's College London. Στο πολυσέλιδο βιβλίο της, η συγγραφέας αναλύει τεχνικές και δίνει πρακτικές συμβουλές που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε γυναίκα, με σκοπό να ενεργοποιήσει τις εσωτερικές της δυνάμεις για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη/κακή διάθεση και το άγχος και να ξαναβρεί τον ενθουσιασμό της, την λειτουργικότητά της και την όρεξη της για την ζωή.

Τέλος στο βιβλίο θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για την νευρική ανορεξία, την βουλιμία, τις κρίσεις πανικού, το άγχος στην εργασία, τις σχέσεις. Το βιβλίο προλογίζει ο επίκουρος καθηγητής ψυχιατρικής του ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Φουντουλάκης.

Συγγραφέας: Αλεξάνδρα Πενταράκη, Χρονολογία έκδοσης: Ιούνιος 2012, Σελίδες: 167

Παραγγελίες: Brain Matters Institute, Ερμού 71, 54623, Θεσσαλονίκη, τ: 2310 227 115 & σύντομα σε κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας