28/06/2012

Μεγάλος Υποστηρικτής της συναυλίας των Evanescence ο Όμιλος Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «ΌΜΗΡΟΣ»

ΙΕΚ

Καλοκαίρι χωρίς μουσική και συναυλίες γίνεται; Φυσικά όχι!
Συναυλία χωρίς την υποστήριξη του Τομέα Sound, Music & Cinema του Ομίλου Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «ΌΜΗΡΟΣ» γίνεται; Φυσικά και πάλι όχι!
Για τους λόγους αυτούς, ο πιο «συναρπαστικός» τομέας σπουδών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, συμμετείχε στην οργάνωση, της συναυλίας του συγκροτήματος με τον πιο ανατρεπτικό rock και σκοτεινό ήχο, των Evanescence!
Η μοναδική συναυλία, που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την κορυφαία εταιρία στο χώρο της διοργάνωσης events, της Eleven Concerts, συγκέντρωσε περισσότερους από 6,000 fans, οι οποίοι αποθέωσαν το συγκρότημα σε κάθε τραγούδι του.
Ο Όμιλος Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «ΌΜΗΡΟΣ» πιστός στις αρχές του για απεριόριστη πρακτική άσκηση των σπουδαστών στο αντικείμενο τους, έστειλε δύο νεαρούς και πολλά υποσχόμενους ηχολήπτες, να υποστηρίξουν με τις γνώσεις τους το δύσκολο έργο της πραγματοποίησης της συναυλίας. Ο Γιάννης Κατσαρός και ο Βαγγέλης Σταματέλος, τελειόφοιτοι του Τομέα Sound, Music & Cinema έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και απέδειξαν το υψηλό επίπεδο σπουδών του Όμιλου Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «ΌΜΗΡΟΣ»

Προφίλ Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΟΜΗΡΟΣ»
Ο εκπαιδευτικός όμιλος ΟΜΗΡΟΣ εδώ και 65 χρόνια υποστηρίζει έμπρακτα την ποιοτική εκπαίδευση και πιστοποίηση.
Σήμερα λειτουργεί ως ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με 50 σύγχρονες ειδικότητες αναγνωρισμένες από το κράτος και ως Aegean Omiros College με επίσημη άδεια από το Υπουργείο Παιδείας ως Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης.
Το Aegean Omiros College συνεργάζεται με τέσσερα κορυφαία κρατικά Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας. Το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, το University of Central Lancashire, το Birmingham City University και το Anglia Ruskin University διαθέτοντας πανεπιστημιακά προγράμματα Bachelor και Master.
Παράλληλα προχώρησε και στη δημιουργία του φορέα πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού Key CERT με αναγνώριση από το Δημόσιο.
Ο εκπαιδευτικός όμιλος ΟΜΗΡΟΣ όλα αυτά τα χρόνια επιδεικνύει κοινωνική υπευθυνότητα με δράσεις που αφορούν το περιβάλλον, την τέχνη και τον πολιτισμό, συνδυάζοντας την ποιοτική εκπαίδευση με την εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Περισσότερες Πληροφορίες: ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.