21/6/2012

Ο ΟΜΗΡΟΣ στηρίζει τη νεολαία και προσφέρει υποτροφίες σε νέους μουσικούς σε συνεργασία με τη «Νέα Γενιά Ζηρίδη»

ΙΕΚ

Η νεολαία «τζαμάρει» δυνατά και ο ΟΜΗΡΟΣ την υποστηρίζει με το πιο «δυνατό» δώρο. Προσφέρει Υποτροφίες σπουδών.
Σε ένα από τα πιο «εκκωφαντικά» event του καλοκαιριού, οι μαθητικές κοινότητες των Εκπαιδευτηρίων Νέα Γενιά Ζηρίδη, διοργάνωσαν για 30η συνεχή χρονιά το Μουσικό Διαγωνισμό «Άμιλλα» με μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων όλων των σχολείων της χώρας, με στόχο το πρώτο βραβείο σύνθεσης, στίχου και ερμηνείας.

Ο ΟΜΗΡΟΣ στο πλαίσιο του σημαντικού διαγωνισμού μουσικής, προσέφερε στους νικητές της «Άμιλλας» υποτροφίες φοίτησης στο Aegean Omiros College.
Οι νικητές δήλωσαν ενθουσιασμένοι τόσο από την εμπειρία τους όσο και από τα έπαθλα που τους προσέφερε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ.

Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού συμμετείχαν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της ελληνικής μουσικής, όπως οι Φραγκίσκος Γαΐτης, Βάσια Ζαχαροπούλου, Δημήτρης Κοντόπουλος, Μίλτος Λογιάδης, Θοδωρής Οικονόμου και Νίκος Πλατύραχος

Ο εκπαιδευτικός όμιλος ΟΜΗΡΟΣ εδώ και 65 χρόνια υποστηρίζει έμπρακτα την ποιοτική εκπαίδευση και πιστοποίηση, επιδεικνύοντας κοινωνική υπευθυνότητα με δράσεις που αφορούν το περιβάλλον, την τέχνη και τον πολιτισμό, συνδυάζοντας την ποιοτική εκπαίδευση με την εταιρική κοινωνική ευθύνη.

 

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.