07/06/2012

Το πρώτο O.M.G Event! Overlocking - Modding - Gaming! 23 Ιουνίου 2012 στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΟΜΗΡΟ

ΙΕΚ

O Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΟΜΗΡΟΣ» σε συνεργασία με το HWBox σας παρουσιάζει με μεγάλη περηφάνια το πρώτο O.M.G Event στις 23 Ιουνίου ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00, στην Πλατεία Κάνιγγος στο κεντρικό κτήριο του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΟΜΗΡΟΣ», οδός Βερανζέρου 3.
Μια διοργάνωση που τα έχεi όλα: Overclocking Modding Gaming πλούσια δώρα και ελεύθερη είσοδος!! Το event θα συντονίζει ο παρουσιαστής του MAD TV, Δημήτρης Καρέτσος.

Τρία είναι τα βασικά συστατικά του O.M.G Event. Overclocking, Modding και Gaming. Κάθε ένα από αυτά έχει τον δικό του όροφο ώστε να το απολαύσετε σε όλο του το μεγαλείο, αλλά και να καταλάβετε καλύτερα περί τίνος πρόκειται. Κάθε ένα από αυτά έχει τους δικούς του πρωταγωνιστές, τα δικά του happenings και τις δικές του εκπλήξεις. Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να μιλήσετε με τους καλύτερους του είδους, να ανταλλάξετε απόψεις με άλλους επισκέπτες πάνω στο θέμα που σας ενδιαφέρει περισσότερο και εν τέλει να κατανοήσετε για ποιο λόγο τα hobby αυτά παίζουν τόσο σπουδαίο ρόλο στην καθημερινότητα του HwBox.

1ος Όροφος - Gaming
Το Call of Duty 4 είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα First Person
Shooter παιχνίδια παγκοσμίως. Δεκάδες χιλιάδες gamers συνδέονται καθημερινά στους servers του COD προκειμένου να δείξουν τις
ικανότητές τους, να ανταγωνιστούν αντιπάλους από όλο τον κόσμο και να καλλιεργήσουν το ομαδικό πνεύμα. Εφόσον λοιπόν το COD4 θεωρείται σημείο αναφοράς στα FPS παιχνίδια, δεν θα μπορούσαμε παρά να προσκαλέσουμε τους καλύτερους. Απολαύστε τις 4 πιο ισχυρές Ελληνικές clan καθώς επιδεικνύουν το ταλέντο τους σε 5v5 μάχες. Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σε ένα στρατιωτικά καμουφλαρισμένο περιβάλλον που υπόσχεται να σας μεταφέρει μες στο παιχνίδι! Ποιος θα ανακηρυχθεί ο μεγάλος νικητής; Ελάτε να το διαπιστώσετε από κοντά και κατά την διάρκεια κερδίστε πλούσια δώρα. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τις διαγωνιζόμενες clan - οι καλύτεροι gamers θα βραβευτούν με δώρα.

2ος Όροφος - Modding
Κάντε ένα διάλειμμα από το gaming γιατί το HwBox O.M.G Event έχει κι άλλους ορόφους. Γνωρίζετε τι σημαίνει modding; Και πιο
συγκεκριμένα, τι σημαίνει case modding; Όταν το μεράκι συναντά τις τεχνικές δεξιότητες και οι εργοστασιακές υλοποιήσεις των εταιρειών του χώρου καταντούν βαρετές, ξεκινά δουλειά ο modder. Κοπίδια, σέγα, εξοπλισμός υδρόψυξης, λάμπες φωτισμού, ατελείωτο sleeving και εξωπραγματικές εργατοώρες είναι μόνο μερικές από τις προκλήσεις που καλείτε να αντιμετωπίσει. Όμως το τελικό αποτέλεσμα και η αναγνώριση του κόσμου είναι αυτά που θα τον δικαιώσουν και θα του δώσουν το έναυσμα για να ασχοληθεί περισσότερο και να βάλει μπροστά ακόμα πιο "τρελές" ιδέες. Στον όροφο αυτό θα συναντήσετε χειροποίητα ή τροποποιημένα κουτιά από τους καλύτερους Έλληνες modders. Μην διστάσετε να τους ρωτήσετε ό,τι θέλετε - εξάλλου βρίσκονται εκεί όχι μόνο για να παρουσιάσουν τα δημιουργήματά τους αλλά και για να λύσουν τις όποιες απορίες έχετε. Οι καλύτεροι modders θα κερδίσουν πλούσια δώρα (1ος Intel 320 300GB SSD, 2ος Xilence Interceptor Pro, 3ος CM Storm Enforcer, 4ος CM 690 II Advanced BW κτλ) ύστερα απο ψηφοφορία των παρευρισκόμενων, οπότε αξίζει να τους τιμήσετε. Επίσης δείτε σε πραγματικό χρόνο από γραφίστες του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΟΜΗΡΟΣ» πώς βάφονται κουτιά για Η/Υ. Μετά το τέλος του event τα συγκεκριμένα κουτιά θα "γεμίσουν" με hardware και θα γίνουν δωρεά στον ΜΚΟ Φροντίδα.

3ος Όροφος - Overclocking
Overclocking. Μία ιδέα που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '90 από φανατικούς gamers που δεν είχαν στην κατοχή τους υπέρογκα ποσά για ακριβές αναβαθμίσεις hardware, οπότε αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν στο έπακρον τις δυνατότητες του απλού τους Η/Υ. Όμως κάθε εξάρτημα του ηλεκτρονικού υπολογιστή χρειάζεται ρεύμα για να λειτουργήσει. Όσο λοιπόν ανεβάζουμε την ταχύτητα ενός εξαρτήματος, τόσο πιο πολύ ρεύμα πρέπει να του δώσουμε για να λειτουργήσει σταθερά. Στην προσπάθειά τους να ανεβάζουν όλο και πιο πολύ την ταχύτητα και συνεπώς την τάση λειτουργίας των υποσυστημάτων του υπολογιστή, οι overclockers συνάντησαν ένα τεράστιο εμπόδιο, την θερμοκρασία. Έτσι άρχισαν να μπαίνουν στο παιχνίδι οι εναλλακτικές μέθοδοι ψύξης, ξεκινώντας από την ποιοτική αερόψυξη και την υδρόψυξη, συνεχίζοντας με ξηρό πάγο (-70°C) και ιδιοκατασκευές που θυμίζουν μοτέρ ψυγείων και καταλήγοντας στο υγρό άζωτο και τους -190°C.
Μην ξεχνάτε όμως ότι το moto μας στο HwBox είναι "o/c on first boot". Δηλαδή με το που ανοίγουμε για πρώτη φορά τον υπολογιστή, ανεβάζουμε και την ταχύτητά του μιας και είμαστε ειδικοί σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το overclocking. Για αυτό επιστρατεύσαμε έξι overclockers, 450 λίτρα υγρό άζωτο και πανάκριβο hardware με μοναδικό στόχο την κατάρριψη παγκόσμιων ρεκόρ!

4ος Όροφος - Roof Garden Party
Κατά την διάρκεια του event, στην οροφή του κτηρίου θα εξελίσσεται το Roof Garden party με φαγητό και drinks για όλους. Την ίδια στιγμή που απολαμβάνετε εδέσματα μπορείτε να παρακολουθήσετε body painting,γλυπτά από βούτυρο κάτω από τους ήχους διαφόρων DJ! Δυστυχώς όμως καθετί ωραίο φτάνει κάποια στιγμή στο τέλος του. Μετά τις 20:00 που θα τελειώσει το event λοιπόν, σας περιμένουμε όλους στην ταράτσα για να συνεχιστεί το Roof Garden Party υπό την παρουσία όλων σας. Άλλωστε μετά από μια τόσο συναρπαστική μέρα γεμάτη δεκάδες δώρα και εκπλήξεις, σας αξίζει και λίγη ξεκούραση, σωστά;

Ημερομηνία και Μέρος
Για όσους παρευρεθούν, η ημερομηνία είναι 23 Ιουνίου ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00, στην Πλατεία Κάνιγγος στο κεντρικό κτήριο του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΟΜΗΡΟΣ», οδός Βερανζέρου 3. Η είσοδος είναι ελεύθερη! Το event θα συντονίζει ο παρουσιαστής του MAD TV, Δημήτρης Καρέτσος, ενώ κατά την διάρκεια του θα μοιραστούν πολλά δώρα τόσο στους διαγωνιζόμενους όσο και στους παρευρισκόμενους!
Για όσους δεν παρευρεθούν, θα υπάρχει Live Streaming σε όλους τους ορόφους καθώς και Live σχολιασμός του Final Four στο Call Of Duty 4 ProMod!

*Οσοι ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στο Case Modding, στείλτε ένα email στο info@hwbox.gr με την δουλειά σας είτε με μορφή Link είτε με μορφή συνημμένου αρχείου. Οι δηλώσεις μπορούν να γίνουν μέχρι τις 15 Ιουνίου και θα ανακοινωθούν στις 16 Ιουνίου.

 

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.