31/05/2012

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ συμπαραστάτης του «Χαμόγελου του Παιδιού»

ΙΕΚ

Τις ευχαριστίες του προς το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και ιδιαιτέρως προς τους μελλοντικούς Chef και τον επικεφαλής τους, Executive Chef, κ. Αντώνη Καρπούζη εξέφρασε το Διοικητικό Συμβούλιο του εθελοντικού οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» σε επιστολή του μετά το γεύμα που προσφέρθηκε στο σπίτι των Μελισσίων.
Στην επιστολή, το Δ.Σ. του οργανισμού το «Χαμόγελο του Παιδιού» συγχαίρει το προσωπικό και τους συνεργάτες του ΟΜΗΡΟΥ για την ανιδιοτελή και συνεχή υποστήριξη τους.

Χαρακτηριστικά η επιστολή αναφέρεται με συγκινητικό τρόπο στην ουσιαστική σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ του καθηγητή, των σπουδαστών και των παιδιών του Χαμόγελου του Παιδιού, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τον κοινωνικό χαρακτήρα που για παραπάνω από μισό αιώνα έχει ο ΟΜΗΡΟΣ.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, ως μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, που με την πάροδο των ετών έχει καθιερωθεί ως πρότυπο ινστιτούτο ιδιωτικής εκπαίδευσης της χώρας ξεχωρίζει για την ευαισθητοποίησή του σε θέματα κοινωνικής ευθύνης. Για αυτό το λόγο συγχαίρει τους σπουδαστές και τον επικεφαλής των τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης-Chef και Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής, κ. Αντώνη Καρπούζη για τη συμμετοχή τους στην πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Περισσότερες Πληροφορίες: ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

 

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.