29/05/2012

Τον Doctor Fish επισκέφθηκαν οι σπουδάστριες του Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

ΙΕΚ

Το Doctor Fish Foot Spa, μια όαση περιποίησης άνω και κάτω άκρων, στην Αθήνα επισκέφθηκαν οι σπουδάστριες του Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα κέντρα ιχθυοθεραπείας στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί μικρά ψάρια Garra Rufa προκειμένου να απομακρύνουν απαλά το νεκρό δέρμα, αφήνοντας τα πόδια λεία και ανανεωμένα. Οι σπουδάστριες του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ενημερώθηκαν για τις διαθέσιμες θεραπείες του Doctor Fish, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν και ζωντανά εφαρμογή στους πελάτες. Κατά τη διάρκεια τη θεραπείας οι πελάτες καλούνται να βυθίσουν τα πόδια η τα χέρια τους σε ένα γυάλινο ενυδρείο με χλιαρό νερό.

Εκεί σμήνη από μικρά ψαράκια του είδους Garra Rufa αναλαμβάνουν να καθαρίσουν το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα και να απομακρύνουν το γερασμένο εξωτερικό φλοιό της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιούν σημεία βελονισμού στα πόδια και με τον τρόπο αυτό βοηθούν στην εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος, τη χαλάρωση όλου του σώματος και τη γενικότερη αίσθηση ευεξίας και ξεκούρασης.

Περισσότερες Πληροφορίες: ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.