22/05/2012

Xinis Education Festival 2012 - Health School 21-25 Μαϊου

ΙΕΚ

Στον πλέον καταλυτικό παράγοντα για τη ζωή μας, την υγεία, εμβαθύνει από τη Δευτέρα 21 Μαΐου έως και την Παρασκευή 25 Μαΐου το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέσα από την εβδομάδα 10 δωρεάν σεμιναρίων Health School, με κεντρικό άξονα αναφοράς το αρχαιοελληνικό μότο «νους υγιής εν σώματι υγιεί» και το ευ ζην.

Η εβδομάδα HEALTH SCHOOL του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, το οποίο διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, για 4η συνεχή χρονιά, με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή ενδιαφερομένων, συμπεριλαμβάνει άκρως ενδιαφέροντα σεμινάρια, το περιεχόμενο των οποίων κινείται σε ένα ευρύ φάσμα του τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης –από την αθλητιατρική, έως τη φυσικοθεραπεία και την ψυχική υγεία.

Μεταξύ των σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν, στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, έναν από τους πλέον πρωτοπόρους και καταξιωμένους εκπαιδευτικούς φορείς στον τομέα της Υγείας, είναι τα εξής:
«Παιδική εγκεφαλική παράλυση», «Διατροφή & ψυχογενείς ασθένειες», «Workshop: Φυσικοθεραπεία LIVE», «Physio Pilates», «Επικίνδυνες δίαιτες αδυνατίσματος», «Ψυχολόγησε τον ασθενή σου», «Κυτταρική μνήμη».

Σε μια ζοφερή οικονομική περίοδο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή πρωτοστατεί και αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα, με αυτή τη σειρά δωρεάν σεμιναρίων, πως τίθεται στην υπηρεσία της Παιδείας. Στο πλευρό των νέων, αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας που επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, και ταυτόχρονα να προσθέσουν ακόμα ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό τους, καθώς ο Όμιλος θα χορηγήσει βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.
Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε ένα ή περισσότερα από τα 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια του XINIS EDUCATION FESTIVAL, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210- 5279500/ 2310-552406.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο site: www.edufestival.gr ή στη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/xiniseducationfestival

 

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.