8/3/2012

Μήνυμα ζωής στην Ετήσια Εκδήλωση του εκπαιδευτικού ομίλου ΟΜΗΡΟΣ

ΙΕΚ

«Η ζωή με ανάγκασε πρώιμα να γίνω ρεαλιστής. Έτσι, λοιπόν, έπρεπε να αποφασίσω ή να υποταχθώ στο μοιραίο ενός τραγικού γεγονότος ή να απαιτήσω από τη ζωή, με πυρακτωμένο πείσμα, να είμαι αυτό που θέλω εγώ».

Αυτό το μήνυμα ζωής έδωσε στους απόφοιτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και του Aegean Omiros College ο ανεξάρτητος βουλευτής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο πλαίσιο της Τελετής Αποφοίτησης.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ομίλου, κ. Γιώργος Αυτιάς, αναφέρθηκε στο κοινωνικό πρόσωπο του ΟΜΗΡΟΥ, καθώς και στη σκληρή δουλειά που έκαναν τα παιδιά σε όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους. Τόνισε ότι ο ΟΜΗΡΟΣ έχει θέσει ισχυρές βάσεις στο εκπαιδευτικό οικοδόμημα της χώρας τα τελευταία 65 χρόνια και υπόσχεται να συνεχίσει την προσφορά του για πολλές δεκαετίες.

Παρουσία πλήθος κόσμου, η εκδήλωση περιελάμβανε τις βραβεύσεις των σπουδαστών οι οποίοι διακρίθηκαν σε διεθνείς κι εγχώριους διαγωνισμούς, την τιμητική διάκριση των συνεργατών του Πανελλαδικού Δικτύου KeyCERT και την καθιερωμένη Τελετή Αποφοίτησης για το Aegean Omiros College και το IEK ΟΜΗΡΟΣ.

Περισσότερες Πληροφορίες
- Aegean Omiros College
- ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.