7/3/2012

Σεμινάρια Μαγειρικής σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη στο XINIS EDU FESTIVAL ‘12

ΙΕΚ

10 δωρεάν Σεμινάρια σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια των οποίων πεπειραμένοι εισηγητές και επαγγελματίες του χώρου της μαγειρικής θα μεταδώσει στους συμμετέχοντες τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης και του ευ ζην!

Μεταξύ των σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη θα είναι τα εξής:
1. «Η Ελληνική Κουζίνα», Τρίτη 13/3
2. «Ο Chef & οι διατροφικές συνήθειες του πελάτη», Τετάρτη 14/3
3. «Ο σωστός συνδυασμός κρασιού & φαγητού», Πέμπτη 15/3
4. «Λάδι: Από το δέντρο στο πιάτο μας», Παρασκευή 16/3

Το Chef School του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή παρουσιάζει τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, το πρωτοποριακό και άκρως ενδιαφέρων σεμινάριο με θέμα «Τα οφέλη των ζυμαρικών στη ζωή μας». Θα ακολουθήσουν σημαντικά σεμινάρια πάνω σε ποικίλα θέματα του επισιτισμού.

Σε μια ζοφερή οικονομική περίοδο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή πρωτοστατεί και αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα, με αυτή τη σειρά δωρεάν σεμιναρίων, πως τίθεται στην υπηρεσία της Παιδείας. Στο πλευρό των νέων, αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας που επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, και ταυτόχρονα να προσθέσουν ακόμα ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό τους, καθώς ο Όμιλος θα χορηγήσει βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Εγγραφές
Όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τα παραπάνω σεμινάρια και να αποκτήσετε το FREE X.E.F. – V.I.P. PASS, το οποίο θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε δωρεάν όλες τις εκδηλώσεις του XINIS EDU FESTIVAL ‘12 μπορείτε να καλέσετε: 2105279500, 2104120714, 2109640117, 2310552406

Περισσότερες Πληροφορίες: www.xinisfestival.edu.gr

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.