23/2/2012

Έρευνα για τις ικανότητες των Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικά Νέα

Είστε εκπαιδευτής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΚ) και ασχολείστε με εκπαίδευση σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων ή επιχειρηματικότητας, ή επιθυμείτε να ασχοληθείτε με την εκπαίδευση επιχειρηματικότητας στο μέλλον και συγκεκριμένα, με την καθοδήγηση (mentoring) σε επιχειρηματίες;

Πάρτε μέρος στην ηλεκτρονική έρευνα! Η συμπλήρωσή του ερωτηματολογίου απαιτεί λίγα μόνο λεπτά.

Η έρευνα αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού έργου, mENTERing, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, υπό την αιγίδα της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Πολιτισμού.

Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν και θα αναλυθούν, θα χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό των βασικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων που χρειάζονται οι εκπαιδευτές ΕΕΚ, ώστε να αναλάβουν αποτελεσματικά το ρόλο τους ως μέντορες επιχειρηματιών που θα τους υποστηρίξουν στην ανάπτυξη της επιχείρησης τους.

Πάρτε μέρος πατώντας: https://www.surveymonkey.com/s/7BB69KG

Βοηθήστε μας να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα, προωθώντας τα links σε περισσότερους Εκπαιδευτές ΕΕΚ, οι οποίοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην έρευνα. Η συνεισφορά σας στην ανάπτυξη του μέντορινγκ ως εργαλείο το οποίο μπορεί να υποστηρίξει τους επιχειρηματίες να κάνουν την επιχείρηση τους βιώσιμη είναι πολύτιμη!

Η έρευνα θα διεξαχθεί μέχρι τις 15 Μαρτίου 2012.

Η γνώμη σας μετράει!

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας