Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ γνωρίζουν όλα τα συστατικά για την επιτυχία κι έχουν για άλλη μία χρονιά τη χρυσή συνταγή. Στο διαγωνιστικό τμήμα του 5ου Διεθνούς Forum Γαστρονομίας 2011 που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 7ης HO.RE.CA οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κέντρισαν τα βλέμματα με την ποιοτική παρουσία τους και τις σπουδαίες βραβεύσεις που απέσπασαν!
Τη στήριξή του στον Τομέα Τουρισμού εξέφρασε σύσσωμος ο τομέας Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Οι Γιώργος Αυτιάς, Μάγδα Τσέγκου, Γιώργος Καραμέρος, Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Γρηγοριάδης βρέθηκαν στο Metropolitan Expo μαζί με τους σπουδαστές τους και ενίσχυσαν με την παρουσία τους τους chef του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πέτυχαν ένα άψογο αποτέλεσμα. Οι γνωστοί δημοσιογράφοι συνεχάρησαν τα παιδιά, ενώ τα εύσημα έλαβαν και οι επικεφαλής του τομέα και καθηγητές, κ.κ. Ευάγγελος Μητσοτάκης (Food & Beverage Manager μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων) και Αντώνιος Καρπούζης (Executive Chef).
Στηρίζοντας και το «Kalimera Breakfast», οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ οργάνωσαν και προσέφεραν ένα ξεχωριστό πρωινό με παραδοσιακά κρητικά προϊόντα. Σε συνεργασία με την εταιρεία Ξαθέρι σε μία επαγγελματική παρουσίαση που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους έδειξαν το άλλο πρόσωπο της ελληνικής κουζίνας.
Πάγια τακτική του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ είναι η συμμετοχή των σπουδαστών του σε διαγωνισμούς ώστε να αποκομίζουν εμπειρίες και να έρχονται κοντά με τους επαγγελματίες του χώρου τους.
Την παρουσία του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο 5ο Διεθνές Forum Γαστρονομίας στήριξαν οι εταιρείες: Υφαντής, Ξαθέρι, Δειπνοσοφιστήριον, Ιχθυοκαλλιέργειες Δίας, Μενέλαος, Ψαράδικο «Το Σταυροδρόμι», Μύλοι Παπαφίλη.
Περισσότερες Πληροφορίες: ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ