12/12/2011

ΣΠΟΥΔΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΥΝΗ

ΙΕΚ

Οι ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΥΝΗ αποτελούν μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, και συμβάλλουν με επιτυχία στην άριστη εκμάθηση των ξένων γλωσσών, για περισσότερο από 29 έτη.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα στις ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΥΝΗ έχουν σχεδιαστεί με μοναδικό τρόπο ώστε να καλύπτονται πλήρως οι γλωσσικές ανάγκες κάθε εκπαιδευτικού & επαγγελματικού επιπέδου.

Προσφερόμενες ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Αλβανικά, Αραβικά, Βουλγάρικα, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιαπωνικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμάνικα, Ρώσικα, Σέρβικα, Σουηδικά, Τούρκικα, Τσέχικα.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από native speaker καθηγητές, σε κομβικό σημείο των Αθηνών με πρόσβαση από όλα τα συγκοινωνιακά μέσα.

Με την εγγραφή σου σε ένα από τα προγράμματα των ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΞΥΝΗ απολαμβάνεις τα εξής προνόμια:
• Άριστη εκπαίδευση από διδακτικό προσωπικό με πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία αλλά και επαγγελματική καταξίωση
• Ευελιξία στα ωράρια και στον τρόπο παρακολούθησης μαθημάτων
• Εξατομικευμένη διδασκαλία και βοήθεια εκτός ωρών διδασκαλίας

Επιπλέον, κάθε σπουδαστής των ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΞΥΝΗ, με την εγγραφή του, αποκτά πρόσβαση σε 140 ακαδημαϊκά σεμινάρια, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΞΥΝΗ, www.xenesglosses.edu.gr , ή καλέστε στα τηλ.: 210 5279500.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.