04/10/2011

Πρακτική άσκηση και θέσεις εργασίας για τους φοιτητές του LSBF - Ενημερωτική Εκδήλωση στην Αθήνα

Εκπαιδευτικά Νέα

Στόχος του LSBF - London School of Business & Finance είναι να προσφέρει πρωτοπόρα εκπαίδευση σε συνδυασμό με ευκαιρίες απασχόλησης και καριέρας. Οι φοιτητές των προγραμμάτων μας ΒΙΒ, ΜΒΑ, ΜΙΒ και MSc Finance τώρα μπορούν να αφιερώσουν μέχρι και το 50 τοις εκατό του χρόνου σπουδών τους σε πρακτική άσκηση εργασίας, έιτε πρόκειται για κανονικές θέσεις εργασίας είτε για αμοιβόμενη πρακτική άσκηση.

Η πρακτική άσκηση αποτελεί μέρος των «Διπλών Πτυχίων -Double Degrees» που προσφέρει το LSBF σε συνεργασία με το Grenoble Graduate School of Business (GGSB) που κατέχει τριπλή πιστοποίηση από τους οργανισμούς ΑΜΒΑ, ΕQUIS και AACSB. Η πρακτική άσκηση θα βαθμολογείται ως μέρος των ακαδημαϊκών υποχρεώσεων του φοιτητή, επιτρέποντας στους σπουδαστές να εφαρμόσουν στο χώρο εργασίας τη γνώση και τις δεξιότητες που αναπτύσσουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Αυτή η μοναδική προσφορά επιτρέπει στους φοιτητές να συνδυάσουν την ακαδημαϊκή γνώση με την εμπειρία στο χώρο εργασίας.

Οι φοιτητές του προπτυχιακού προγράμματος Bachelor in International Business (BIB), καθώς και οι φοιτητές των προγραμμάτων MIB, MBA και MSc Finance, μπορούν να αφιερώσουν από έξι έως δώδεκα μήνες του χρόνου σπουδών τους σε πρακτική άσκηση εργασίας. Η άσκηση θα βελτιώσει την αντίληψη των φοιτητών σχετικά με τις πραγματικές συνθήκες εργασίας και θα αποτελέσει μέρος της τελικής τους διατρίβης, όπου αυτή απαιτείται.

Οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με το Γραφείο Διασύνδεσης του LSBF (LSBF Careers and Corporate Division) αποκτώντας έτσι πρόσβαση στο δίκτυο 400 και πλέον εταιρικών πελατών και συνεργατών του LSBF, στην αναζήτησή τους για τη θέση εργασίας της προτίμησής τους – όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά παγκοσμίως.

Η συνεργασία του LSBF με το GGSB περιλαμβάνει μια ποικιλία Διπλών Πτυχίων – Double Degrees. Τα προγράμματα αυτά έχουν προσελκύσει μια σειρά εξαιρετικών φοιτητών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι απολαμβάνουν ένα πλούσιο ακαδημαϊκό πρόγραμμα σε ένα μοναδικό διεθνές περιβάλλον. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Finance του GGSB έρχεται έκτο στην παγκόσμια κατάταξη των Financial Times στην κατηγορία «pre-experience Master in Finance programmes» (20 Ιουνίου 2011). Επίσης το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in International Business του GGSB κατατάσσεται συνεχώς από τους Financial Times μεταξύ των οχτώ κορυφαίων προγραμμάτων στον κόσμο, από το 2005 .

Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε να μας συναντήσετε στην έκθεση EDUCATION UK EXHIBITION FAIR, στο Ζάππειο Μέγαρο (Αθήνα, 10557, Ελλάδα) στις 5 & 6 Νοεμβρίου 2011.

Για να κλείσετε ραντεβού συμπληρώστε την Φόρμα στην Σελίδα για την ενημερωτική εκδήλωση στην Αθήνα πατώντας: Ενημέρωση για Σπουδές & Εργασία στο LSBF

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας