5/10/2011

E-Learning Expo: 8 & 9 Οκτωβρίου 2011, Αίγλη Ζαππείου

Εκπαιδευτικά Νέα

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και μετά την πολύ μεγάλη οργανωτική επιτυχία και αθρόα προσέλευση του κοινού διοργανώνεται και φέτος η e-Learning Expo, η κύρια έκθεση για την παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών ηλεκτρονικής μάθησης (e-Learning) στην Ελλάδα. Το διήμερο 8 & 9 Οκτωβρίου 2011, στο πανέμορφο και λειτουργικό χώρο της Αίγλης Ζαππείου θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες τεχνολογικές παρουσιάσεις, ανοιχτές συζητήσεις, επιδείξεις εκπαιδευτικού λογισμικού, προβολή υπηρεσιών ηλεκτρονικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και εξοπλισμού ηλεκτρονικής μάθησης. Εκθέτες που δραστηριοποιούνται στη διαρκώς ανερχόμενη αγορά της ηλεκτρονικής μάθησης θα δώσουν το παρών.

Επισκέπτες - γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές, στελέχη κατάρτισης και δια βίου μάθησης, σύμβουλοι εκπαίδευσης, στελέχη ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού - θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις νέες τάσεις της χρήση των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην εκπαίδευση και κατάρτιση.

Σημαντική καινοτομία της φετινής έκθεσης είναι ότι θα ανακοινωθούν στη διάρκεια της έκθεσης τα αποτελέσματα του διαγωνισμού «Μάθηση και Τεχνολογία» για τον οποίο συνεργάζονται το Δίκτυο Σχολικής Καινοτομίας και το Πανεπιστήμιο Πειραιά με την υποστήριξη της Microsoft Ελλάς και το πρόγραμμα «Συνεργάτες στη Μάθηση» και της Intel Ελλάς στο πλαίσιο της πλατφόρμας skoool.gr. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και επιστήμονες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία και τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας ως αναπόσπαστο μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης: 10:00 - 19:00

Περισσότερες Πληροφορίες: E-Learning Expo

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας