28/9/2011

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Πανευρωπαϊκή πρωτιά στο Λονδίνο

ΙΕΚ

Ήταν μία φαντασμαγορική βραδιά, γεμάτη δημιουργικότητα και έμπνευση όπου ο ΟΜΗΡΟΣ είχε την τιμητική του. Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011 σε ένα από τα πιο εμβληματικά μνημεία του Λονδίνου, το Battersea Power Station, η σπουδάστρια Γραφιστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, Σοφία Στεργιοπούλου, τιμήθηκε από τη Chevrolet για την 1η θέση που κατέλαβε στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Young Creative Chevrolet 2011 στην κατηγορία Visual Arts.

«Η τιμή που μου έγινε ήταν πολύ μεγάλη… Αισθάνθηκα πολύ όμορφα! Το σχέδιο που έκανα για το διαγωνισμό τυπώθηκε σε μπλουζάκια και ζακετάκια και τα φοράει το προσωπικό στις εκδηλώσεις της Chevrolet. Ήταν πολύ όμορφη βραδιά!», δήλωσε η σπουδάστρια του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μετά την παραλαβή του βραβείου της.
Το Chevrolet Design Night, όπως ονομάστηκε η βραδιά, έκλεισε με πάρτι προς τιμή των νικητών, όπου το «παρών» έδωσαν κορυφαία ονόματα από το χώρο του Design, της μόδας και της σκηνοθεσίας, όπως οι Neville Brody, Wayne Hemingway και Lucy Walker, αντίστοιχα.
Πάγια τακτική του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ είναι η συμμετοχή των σπουδαστών του σε διαγωνισμούς ώστε να αποκομίζουν εμπειρίες, να έρχονται κοντά με τους επαγγελματίες του χώρου τους και σε στενότερη επαφή με την αγορά εργασίας.

Περισσότερες Πληροφορίες: ΙΕΚ Όμηρος

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.