27/9/2011

50% Έκπτωση από το ΙΕΚ Intergraphics για τους αναγνώστες του Semifind.gr

ΙΕΚ

Το ΙΕΚ Intergraphics στην Αθήνα προσφέρει μόνο για τους αναγνώστες του Semifind.gr έκπτωση 50% για όλα τα ετήσια και διετή προγράμματα Σπουδών του.

Για να λάβετε την έκπτωση συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας και ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης του ΙΕΚ Intergraphics θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Το ΙΕΚ Intergraphics προσφέρει σπουδές στους εξής τομείς: Γραφιστική, Web Design, Διακόσμηση, Αρχιτεκτονική, Μόδα, Ομορφιά, Φωτογραφία, Βίντεο, Νέες Τεχνολογίες, Πληροφορική, Δίκτυα, Διαφήμιση , Marketing, Τουρισμός, Ναυτιλιακά.

O Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS ιδρύθηκε το 1990 και - πρώτος στην Ελλάδα - ξεκίνησε να διδάσκει τις νέες Ψηφιακές Τεχνολογίες και την αξιοποίησή τους στις Εφαρμοσμένες Τέχνες και την Πληροφορική και είναι η πιο Εξειδικευμένη Σχολή στους τομείς αυτούς.

Παρακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, ο Όμιλος διευρύνει συνεχώς τις προσφερόμενες ειδικότητες προς τους σπουδαστές του και επικεντρώνεται σε επαγγέλματα αιχμής, με τη μεγαλύτερη ζήτηση από την αγορά εργασίας, εξασφαλίζοντας άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στους αποφοίτους του.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στουρνάρη 49
Πολυτεχνείο
Αθήνα
106 82
Ελλάδα

Τηλ: 210 38 38 808

info@intergraphics.gr
 


View Larger Map

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.