13/9/2011

Σπούδασε Β. Φαρμακοποιού μόνο στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ

ΙΕΚ

Σπούδασε Βοηθός Φαρμακοποιού μόνο στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ, το εξειδικευμένο και ισχυρό όνομα στα επαγγέλματα Υγείας. Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στα πιο εξελιγμένα εργαστήρια, σας προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου και ποιότητας σε ένα από τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα του τομέα Υγείας. Στις πιο σύγχρονες δομές κατάρτισης σε τέσσερις μεγάλες πόλεις, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σας προσφέρει την πλέον αναβαθμισμένη επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, με την υπογραφή ενός ισχυρού ονόματος και ισχυρές συνεργασίες από το χώρο των Φαρμακευτικών εταιριών, των Καλλυντικών και του μεγαλύτερου δικτύου Φαρμακείων.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με την μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία του, αποτελεί την πρώτη επιλογή για σπουδές σε επαγγέλματα υγείας, για το υψηλό επίπεδο και την ποιότητα σπουδών που προσφέρει. Σπουδάστε Β. Φαρμακοποιού (Τεχνικός Φαρμάκων και Καλλυντικών) μόνο στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αποκτήστε το πιο ισχυρό βιογραφικό και εξασφαλίστε άμεσα μετά την αποφοίτησή σας μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία σε Βιομηχανίες Φαρμάκων και Καλλυντικών, Κέντρα Αισθητικής, Φαρμακεία, στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Φαρμακευτικές Εταιρίες, Πανεπιστημιακά και Ερευνητικά Κέντρα καθώς και σε ένα μεγάλο πανελλαδικό δίκτυο Φαρμακείων που συνεργάζεται με το ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Μόνο το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σας προσφέρει μέσα από το «XINIS EDUCATION FESTIVAL» επιπλέον επιμόρφωση μέσω δωρεάν εξειδικευμένων σεμιναρίων, επαγγελματικών παρουσιάσεων, διαλέξεων και συνεδρίων από στελέχη των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιριών και κατασκευαστών επαγγελματικών καλλυντικών, σύγχρονη επιστημονική ενημέρωση από καταξιωμένους επιστήμονες του κλάδου και συμμετοχή σε όλες τις επαγγελματικές εκθέσεις για περεταίρω ενημέρωση σχετικά με τις νέες τάσεις και τις εξελίξεις στην αγορά των φαρμάκων, των καλλυντικών και την αγορά των Φαρμακείων.

Εξασφαλίστε μια επιτυχημένη καριέρα με τις πιο ικανοποιητικές αποδοχές, σπουδάζοντας Β. Φαρμακοποιού μόνο στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ προσφέρει στους σπουδαστές του απόλυτα εξειδικευμένες σπουδές υψηλών προδιαγραφών καθώς και υψηλό επίπεδο θεωρητικών, εργαστηριακών γνώσεων και επαγγελματικών δεξιοτήτων, που τους καθιστούν ικανά στελέχη που θα συμμετάσχουν στην παρασκευή φαρμάκων και καλλυντικών, στην εκτέλεση συνταγών, στην εξυπηρέτηση πελατών, στην διαχείριση και κοστολόγηση φαρμάκων καθώς και στη μηχανογράφηση της κάθε μονάδας. Στις σπουδές επαγγελμάτων Υγείας, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποτελεί την πρώτη επιλογή σπουδών. Στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ, μπορείτε ακόμη να σπουδάσετε Β. Φυσικοθεραπευτή, Διαιτητική και Νοσηλευτική.

Περισσότερες Πληροφορίες: Πρόγραμμα Σπουδών ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.