1/9/2011

ΙΕΚ ΞΥΝΗ - Δημιουργήστε το πιο Ισχυρό Βιογραφικό!

ΙΕΚ

Το Ισχυρό Όνομα που σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το πιο Ισχυρό Βιογραφικό!

Ο Πρόεδρος του Μεγαλύτερου Εκπαιδευτικού Ομίλου, Σοφοκλής Ξυνής μιλά για το όραμα και τους στόχους του οργανισμού

-Κύριε Ξυνή, πως διαμορφώνεται ο χάρτης στο χώρο της εκπαίδευσης κάτω από την επίδραση των επιλογών των νέων και ποιά είναι εκείνα τα στοιχεία που καθιστούν ένα εκπαιδευτικό οργανισμό ξεχωριστό, δεδομένης της απαιτητικής συγκυρίας που διανύουμε;
Η επαγγελματική αποκατάσταση αποτελεί το ζητούμενο χιλιάδων νέων που διεκδικούν το δικαίωμα στο μέλλον. Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με το διορατικό χαρακτήρα που διαθέτει, έχει εξειδικεύσει τους στόχους της διαδικασίας της κατάρτισης σε αυτή την κατεύθυνση, έτσι ώστε με σιγουριά και ασφάλεια να οδηγεί τους αποφοίτους του στην αγορά εργασίας. Γι αυτό άλλωστε έχει καθιερωθεί στην καρδιά χιλιάδων νέων καθώς και στο μυαλό των γονέων ως «Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας». Αυτό που πραγματικά μας κάνει ξεχωριστούς είναι ότι προσφέρουμε συνολικές και αποτελεσματικές λύσεις για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας. Αυτά είναι σήμερα τα στοιχεία εκείνα, που δημιουργούν γερές βάσεις σε ένα εκπαιδευτικό οργανισμό για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του παρόντος και τον κάνουν να ατενίζει με σιγουριά και αισιοδοξία το μέλλον.


-Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, εδώ και πενήντα τέσσερα χρόνια, ηγείται και πρωτοπορεί στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Ποια είναι η φιλοσοφία του οργανισμού, που σας τοποθετεί σήμερα στην κορυφή, κατατάσσοντας το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ως την πρώτη επιλογή χιλιάδων σπουδαστών;
Οραματιστήκαμε, δημιουργήσαμε και προσφέραμε στους νέους, την ποιοτική και αποτελεσματική επαγγελματική εκπαίδευση που δικαιούνται. Με μια σύγχρονη και ανώτερη αντίληψη που διέπει τη φιλοσοφία μας για την ποιότητα και την επαγγελματική εκπαίδευση, επενδύσαμε σε σύγχρονες και εξελιγμένες δομές κατάρτισης σε τέσσερις μεγάλες πόλεις, προσφέροντας στους νέους, υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση σε περιζήτητες ειδικότητες της επιλογής τους, κοντά στην πόλη κατοικίας τους. Με αυτή τη φιλοσοφία συνεχίζουμε, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη χιλιάδων νέων και των γονέων τους για τους οποίους διαχρονικά αποτελούμε την πρώτη επιλογή. Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ σήμερα, είναι το μοναδικό ΙΕΚ που διαθέτει δομές κατάρτισης στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά και τη Γλυφάδα. Με πνεύμα ανήσυχο, πρωτοπόρο και καινοτόμο, ξεχωρίζει αποφασιστικά, μετατρέποντας την κρίση σε ευκαιρία, ικανοποιώντας απόλυτα τις ανάγκες των νέων.

-Ποιες είναι οι προτεραιότητες των νέων σήμερα και ποιο είναι εκείνο το ουσιώδες στοιχείο που διαφοροποιεί το ΙΕΚ ΞΥΝΗ;
Οι προτεραιότητες των νέων εστιάζονται στο να σπουδάσουν την ειδικότητα που επιλέγουν κοντά στην πόλη κατοικίας τους. Στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ, τους εξασφαλίζουμε με ένα μοναδικό τρόπο αυτή τη δυνατότητα. Το ουσιώδες και μοναδικό στοιχείο όμως που διαφοροποιεί το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, είναι ότι χιλιάδες νέοι αναγνωρίζουν σε εμάς τη σιγουριά και την ασφάλεια που αναζητούν. Οι νέοι, όπως αποδεικνύει και μια πρόσφατη έρευνα της Focus Bari που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, εκφράζουν την πίστη ότι το ΙΕΚ ΞΥΝΗ τους προσφέρει τη σιγουριά της επαγγελματικής αποκατάστασης.

-Μέσα από ποιες δομές το ΙΕΚ ΞΥΝΗ δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του, υποστηρίζοντάς τους ουσιαστικά σήμερα σε αυτή την απαιτητική εποχή;
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του δημιούργησε το ΓΕΑΣ (Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών), που αποτελεί μια ακόμη καινοτομία. Τώρα βρισκόμαστε ένα ακόμη βήμα μπροστά με τη δημιουργία του www.thejobcenter.gr, που προσφέρει επιπλέον επαγγελματικές προοπτικές στους αποφοίτους μας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί, η θεσμοθέτηση των Career Days που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή εκατοντάδων κορυφαίων επιχειρήσεων και προσφέρουν τη δυνατότητα στους αποφοίτους μας να κλείσουν το πρώτο τους επαγγελματικό interview.

Περισσότερες Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Γλυφάδα

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.