26/08/2011

Σύμβολο, και στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του

ΙΕΚ

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ένα από τα μεγαλύτερα ΙΕΚ σε εθνικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο, βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια των νέων της χώρας μας για προσωπική ευημερία και επαγγελματική κατοχύρωση. Πρωτοπόρο στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, προσφέρει με υπευθυνότητα σπουδές υψηλού επιπέδου και ποιότητας σε περιζήτητες και ανταγωνιστικές ειδικότητες. Με την μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία του και την δυνατή υπογραφή ενός ισχυρού ονόματος, αποτελεί σήμερα την πρώτη επιλογή για χιλιάδες σπουδαστές. Στις ιδιόκτητες δομές και τα εξελιγμένα εργαστήρια που διαθέτει σε τέσσερις μεγάλες πόλεις προσφέρει τις πιο αναβαθμισμένες σπουδές στους τομείς: Οικονομίας και Διοίκησης, Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, Παιδαγωγικών, Ομορφιάς, Υγείας, Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής, Τουρισμού, Art & Design, Δομικών – Σχεδιαστών, Μηχανολογίας και Μηχανικών, Στελεχών Ασφάλειας, Δημοσιογραφίας, Sound & Music, Cinema & TV, Αθλητισμού και Ναυτιλιακών Σπουδών.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, προσφέρει στους σπουδαστές και τους αποφοίτους του μια σειρά καινοτόμων παροχών και ποιοτικών υπηρεσιών που επιταχύνουν τη μετάβασή τους στην αγορά εργασίας, όπως το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων και Σπουδαστών, τις ημέρες καριέρας, ένα σύγχρονο δικτυακό τόπο για την αναζήτηση νέων θέσεων εργασίας κι ακόμη το «XINIS EDUCATION FESTIVAL» που αποτελεί ίσως και τη μεγαλύτερη καινοτομία στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης για τη χώρα μας. Μέσα από το θεσμό του «XINIS EDUCATION FESTIVAL» οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αναβαθμίσουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους, αποκτώντας το πιο ισχυρό βιογραφικό που τους καθιστά ανταγωνιστικούς στο νέο εργασιακό περιβάλλον, όπως αυτό διαμορφώνεται κάτω από τις επιδράσεις της διεθνούς συγκυρίας. Ένα προνόμιο που μόνο το ΙΕΚ ΞΥΝΗ μπορεί να προσφέρει στους αποφοίτους του. ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Περισσότερες Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.