25/07/2011

Θέλεις να γίνεις επιτυχημένος manager; Έλα στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

ΙΕΚ

Θέλεις να γίνεις ο manager του αύριο;
Θέλεις να κατακτήσεις την κορυφή και να αποκτήσεις υπεύθυνες θέσεις ακόμα και στις πιο ανταγωνιστικές εταιρίες;
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με τεράστια εμπειρία στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης, θα σε κάνουν στέλεχος υψηλών αξιώσεων. Θα αναδείξεις το ταλέντο σου σε οποιαδήποτε επιχείρηση και στο πιο ανταγωνιστικό επιχειρησιακό περιβάλλον.
Ο Οικονομικός και ο Διοικητικός τομέας αποτελούν τη βάση ανάπτυξης των σύγχρονων ευρωπαϊκών, πολυεθνικών και μη επιχειρήσεων και δημιουργεί τεράστιες προοπτικές απασχόλησης.

Στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ:
• Θα παρακολουθήσεις δωρεάν 140 επιστημονικές διαλέξεις και σεμινάρια στο πλαίσιο του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ της Ελλάδας, το Xinis Education Festival. Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούνται από εξαιρετικούς επιστήμονες εισηγητές και επαγγελματίες του χώρου. Επίσης ειδικά συνέδρια & Ημερίδες που διοργανώνει ο τομέας σε συνεργασία με το Mediterranean College.
• Θα συμμετάσχεις σε ειδικά projects επαγγελματικού επιπέδου (πτυχιακές εργασίες, φορολογικές & οικονομικές εκδόσεις σπουδαστών, Σύμβουλοι Φορολογικής Δήλωσης, forums , κ.α.).
• Θα σπουδάσεις σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ( computer labs , αίθουσες παρουσιάσεων & διαλέξεων με σύγχρονα εποπτικά μέσα, αίθουσες συμβουλίων – meeting rooms).
• Θα αποκτήσεις ισχυρές διασυνδέσεις & συνεργασίες με μεγάλες ιδιωτικές και δημόσιες εταιρίες.

Περισσότερες Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.