19/07/2011

Νέα τμήματα Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης ( chef) από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

ΙΕΚ

Ονειρεύεσαι άμεση επαγγελματική αποκατάσταση;
Θέλεις να είσαι ο πιο περιζήτητος επαγγελματίας σε όλες τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό;
Θέλεις οι σπουδές σου να επιβραβεύονται με μετάλλια από τους κορυφαίους chef;
Τότε η λύση είναι μία.

Σπουδές μαγειρικής στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Γιατί να επιλέξεις τη σχολή μας:
• Θα μάθεις τα μυστικά της μαγειρικής στα πιο σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια (με προδιαγραφές HACCP – ISO ).
• Θα διδαχθείς από άρτια καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό αποτελούμενο από βραβευμένους chef, οι οποίοι εργάζονται σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και μεγάλη πείρα στην εκπαίδευση των νέων chef.
• Θα λάβεις πλήθος μεταλλίων σε μεγάλους διαγωνισμούς που συμμετέχουν οι μελλοντικοί chef των ΙΕΚ ΞΥΝΗ (π.χ. τα Δεκαέξι (16) μετάλλια, που κέρδισαν οι σπουδαστές της ειδικότητας Chef των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην 6η Διεθνή Έκθεση Hotel- Restaurant-Café (HO.RE.CA.) )
• Θα πραγματοποιήσεις εκπαιδευτικές επισκέψεις στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και στις γευστικότερες κουζίνες.
• Θα παρακολουθήσεις δωρεάν 140 επιστημονικές διαλέξεις και σεμινάρια στο πλαίσιο του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ της Ελλάδας, το Xinis Education Festival. Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούνται από εξαιρετικούς επιστήμονες εισηγητές και επαγγελματίες του χώρου. Επίσης ειδικά συνέδρια & Ημερίδες που διοργανώνει ο τομέας σε συνεργασία με το Mediterranean College.

Περισσότερες Πληροφορίες: Σπουδές Γαστρονομίας

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.