14/6/2011

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Πολλές διακρίσεις στα βραβεία Young Creative Chevrolet

ΙΕΚ

Η πρωτιά είναι δική μας και με διάρκεια… Μετά τις διακρίσεις των chef στo 4ο Διεθνές Forum Γαστρονομίας, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και του AEGEAN OMIROS COLLEGE σαρώνουν για άλλη μία χρονιά τα βραβεία Young Creative Chevrolet!

Με το ταλέντο, τη δημιουργικότητα, το μεράκι, αλλά και τις εμπειρίες που αποκόμισαν δίπλα σε κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου του Art & Design και του Sound & Music τα χαρισματικά παιδιά του ΟΜΗΡΟΥ εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή και τους παρευρισκόμενους. Ως επιστέγασμα των προσπαθειών τους κατέκτησαν για άλλη μία χρονιά τις τόσο σημαντικές διακρίσεις στο διαγωνισμό Young Creative Chevrolet.

Οι σπουδαστές που γέμισαν τον ΟΜΗΡΟ όχι μόνο βραβεία, αλλά και με υπερηφάνεια για δεύτερο συνεχή χρόνο ήταν οι Σοφία Στεργιοπούλου, Αλέξανδρος Δαλιάνης και Γιώργος Τσαγκουλίδης στην κατηγορία των Οπτικών Τεχνών. Το μέλλον στη σχεδίαση τους ανήκει!
Στην κατηγορία της Μουσικής ο ΟΜΗΡΟΣ επίσης σάρωσε τα βραβεία και διακρίθηκε με τους Γεώργιο Τουνισίδη, Δημήτριο Κανάκη και Κωνσταντίνο Καπώλη. Μια σταδιοδρομία με στόχο την κορυφή ανοίγεται μπροστά τους.

Ο πανευρωπαϊκός διαγωνισμός «Young Creative Chevrolet» απευθύνεται σε νεαρούς καλλιτέχνες, σε συνεργασία με σχολές εφαρμοσμένων τεχνών. Διοργανώθηκε από τη Chevrolet Euro και στην Ελλάδα από την Chevrolet Ελλάς και θεωρείται τόσο φυτώριο νέων καλλιτεχνών όσο και μέσο καθιέρωσής τους στην αγορά εργασίας.

Δείτε τα Προγράμματα Σπουδών εδώ: ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.