06/05/2011

Εσπερίδα με θέμα « Η Εταιρική Υπευθυνότητα ως Μοχλός Εξόδου από την Κρίση» διοργανώνει το Mediterranean College

Εκπαιδευτικά Νέα

Εσπερίδα με θέμα «Η Εταιρική Υπευθυνότητα ως Μοχλός Εξόδου από την Κρίση: Επιτυχημένα παραδείγματα εταιρειών από την Ελληνική πραγματικότητα», διοργανώνει η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College την Δευτέρα 9 Μαΐου 2011, στις 18:30, στην Αίθουσα Διαλέξεων του Κολεγίου (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα).

Εισηγητές στην ενδιαφέρουσα αυτή εσπερίδα είναι η κα. Μαργαρίτα Γκαμαλέτσου, Corporate Communications Manager, ΕΥΔΑΠ και η κα. Πέπη Λαγωνίκα, Κοινωνιολόγος – Περιβαλλοντολόγος, CSR Projects Manager, reason2. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δρ. Γ. Παπαδάκης, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Mediterranean College Αθήνας.

Στην εισήγηση θα συζητηθεί το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και των εταιρειών γύρω από την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Ε.Κ.Ε.) και θα απαντηθεί το γιατί οι δράσεις και τα προγράμματα της Ε.Κ.Ε. δεν θα πρέπει να συγχέονται με την εμπορική επικοινωνία των οργανισμών. Στην παρουσίαση που θα γίνει, οι εισηγητές, θα προσπαθήσουν μέσα από τη θεωρητική αποσαφήνιση του όρου και των εννοιών που εμπεριέχονται σ’ αυτόν, και την παράθεση επιτυχημένων ελληνικών πρακτικών να δώσουν την πραγματική διάσταση της Ε.Κ.Ε., αναδεικνύοντάς την ως μοχλό εξόδου από την οικονομική κρίση αλλά και την ευρύτερη κρίση των κοινωνιών.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ.: 210 8899 600 , e-mail: info@medcollege.edu.gr.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας