2/5/2011

Συνεργασία: DEREE - Ε.Ι.Α.Σ

Εκπαιδευτικά Νέα

Τo Ετήσιo Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ασφαλιστική Αγορά: Οργάνωση & Διοίκηση», είναι μία νέα συνεργασία του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ.) και απoτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών, Χρηματοοικονομικών Εταιρειών και Τραπεζών, Εταιρειών ή Μονάδων Πωλήσεων που επιθυμούν να μετεκπαιδευτούν στη Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων και στο οικονομικό περιβάλλον της αγοράς, προκειμένου να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές και να ενισχύσουν τις δυνατότητες επαγγελματικής και ενδοεπιχειρησιακής εξέλιξής τους.

Ο αριθμός των εκπαιδευομένων για το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι περιορισμένος (30 άτομα). Οι εκπαιδευόμενοι που θα προέρχονται από ασφαλιστικές εταιρίες θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των αποφοίτων των Ετησίων προγραμμάτων του ΕΙΑΣ (www.eias.gr). Οι διδάσκοντες του Προγράμματος, είναι Πανεπιστημιακοί καθηγητές και ανώτατα ή ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων, με υψηλή εξειδίκευση στο διδακτικό αντικείμενο ευθύνης τους.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά στις εγκαταστάσεις του DEREE – The American College of Greece, Ξενίας 6-8, Αθήνα 115 28 (στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής) κάθε Δευτέρα & Τετάρτη από 16.30 – 20.45 ή Δευτέρα από 16.30 – 20.45 και Παρασκευή από 09.00– 15.45.

Έναρξη του Προγράμματος: Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Περισσότερες Πληροφορίες: Ασφαλιστική Αγορά: Οργάνωση & Διοίκηση

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας